Vremenska prognoza za vikend VN Singapura

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vremenska prognoza za vikend VN Singapura

Ante Vetma

Obzirom da VN Malezije (300 kilometara udaljena od Singapura) više nije u kalendaru Formule 1, Singapur će biti jedina utrka ove sezone koja se odvija u takvom klimatskom okruženju.

Karakteristika tog područja jest da je izuzetno teško predvidjeti točno vrijeme grmljavinskih pljuskova koji se ponekad pojave i nekoliko puta dnevno. Posljednje godine u ovo vrijeme postojale su samo blage šanse da će na utrci biti kiše, a dogodilo se upravo to – prvi put u 10-godišnjoj povijesti VN Singapura.

Trenutno vremenska prognoza kaže da će biti kiše tijekom vikenda, ali ne bi trebala smetati večernjoj akciji na stazi. Štoviše, kiša bi jedva trebala uhvatiti početak prvog treninga koji se vozi u 16:30 po lokalnom vremenu.

Kvalifikacije i utrka bi trebale biti na suhoj stazi.

Tijekom dana temperature rastu i do 31°C, a tijekom noći nije znatno hladnije, štoviše, temperature ostaju oko 28-29°C.

Singapur vremenska prognoza

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3665 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #VN Singapura 2018.

Komentiraj

2 komentara

  1. Stefan Bellof mario550 Prikaži

    Steta sto nece biti kise !    5

    9