F1 TV proširuje video ponudu za iduću sezonu [anketa]

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 54 komentara

Službeni streaming sustav Formule 1 nazvan F1 TV Pro će od iduće sezone imati još više video izvora. Trenutno pretplatnici na raspolaganju imaju svjetsku sliku i onboard kamere svih vozača, a Sean Bratches je potvrdio da od 2019. u ponudu dolazi još toga.

“Nastavit ćemo dodavati elemente u to,” kaže Bratches. “Povećat ćemo broj izvora i jezike.”

Prijenos je trenutno dostupan na engleskom, francuskom, njemačkom i španjolskom jeziku.

F1 TV Pro sustav je doživio puno kritika nakon što je pušten u prodaju jer su gledali imali puno tehničkih problema. No, kako vrijeme prolazi – usluga postaje sve bolja.

“Ako pogledate platformu koju je proizvela La Liga – također je bilo problema u početku. World Surf liga također, kao i AC Milan.”

“Ovo je kompliciran posao. Ne skrivamo tu činjenicu i od početka smo bili vrlo transparentni. Želimo odraditi posao kako treba.”

Bratches kaže da su početni problemi sad uklonjeni, te da usluga može podnijeti još više članova.

“Naš cilj prošle godine bio je pustiti uslugu u opticaj na početku ove sezone. Ono što želimo jest pružiti platformu koja zaista funkcionira. Osjetili smo da je VN Španjolske bila dobar trenutak, ali je količina pretplatnika prouzročila probleme koje nismo predvidjeli. Zato smo pustili samo web verziju, a iOS i Android je stigao na prošloj utrci jer je sad stabilan.”

“Jednom kad bude stabilno na te dvije platforme – krenut ćemo na televizije. Jednom kad bude stabilno na toj platformi – krećemo na igraće konzole, i tako dalje.”

Gdje pratite prijenos F1 vikenda?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

54 komentara

  1. Ferrari
    racer 29 Prikaži

    Toliko ih kritiziram zbog očigledne naklonosti prema njihovom ljubimcu, no jednostavno ne mogu naći bolje od njihovih streamova – skysport..
    Prije njih, F1 pratio sam preko MAXtv-a, no iritantne reklame tijekom utrke i ukidanje eurosporta nagnalo me da im kažem – goooodbye..



    6
    6

    0
  2. Kimi Raikkonen
    zoka Prikaži

    Sport klub je ekstra, zaista preporučujem. Prenosi sve treninge, kvale i trke, bez reklama i bilo kakvog prekidanja.



    4
    4

    0
  3. Honda
    I2oni Prikaži

    Proslu utrku sam gledao na f1tv accountu od prijatelja koji nije stigao gledati utrku. Odlucio sam za slijedecu utrku I ja da kupim f1tv uslugu. Inace se snalazio od rtl de, sky f1 I sportklub strimova. Sad hocu da uzivam u hd snimcima :)


    0
    0

    0
  4. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    /Off topic:

    Sta znaci ovo

    KARMA 1118
    80% – 20%

    ,ispod korisnickog imena na naslovnici (na mobitelu)?

    Btw, u anketi vam fali njemacki RTL :)



    3
    3

    0
  5. Fernando Alonso 14
    alonso05espana Prikaži

    Ja pratim na MAXtv, ali mislim da ću to uskoro promijeniti. Iste reklame cijelu sezonu i svakih 5 krugova, to mi je užasno iritantno. Slobodne treninge više ne prenose, jedino što me drži je da imam sportski paket zbog MotoGp-a, Premierlige, NBA-a i NFL-a.



    1
    1

    0
  6. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    RTL TV, nista ih nerazumin, al kad dođe team radio nece stanu blejat, al opet su mi drazi nego sky komentatori



    1
    1

    0
  7. Ferrari
    sisavac Donator Prikaži

    Nema opcija drugih izvora. Ja gledam na ORFu (austrijski HTV) , imaju HD sliku i nemaju reklame. Imaju i treninge i kvalifikacije i trku. Zajedno s emisijama. Nije mi problem njemacki pa mi je super.


    0
    0

    0
  8. Shell
    Tilt Prikaži

    Ja na Sportklubu, jer tu imam sliku u ful kvalitetu na tv-u. Nekad pre trke nadjem Sky sports stream pa pratim dok obavljam kućne poslove :)


    0
    0

    0
  9. Kimi Raikkonen
    tmajnari Prikaži

    F1tv i dalje ne radi dobro. Ili šteka pa se učitava, a dok radi često puca audio od komentatora, ostane it audio ali Martin Brundle mi je mucav do bola


    0
    0

    0
  10. Marlboro
    Hey You Donator Prikaži

    Sportklub 1. HD slika. Nema reklama, i sasvim ok komentatori. Bili su ispočetka loši ali su se kroz 2 sezone otkako gledam jebeno popravili. Skoro da i nemam zamjerki više.



    2
    2

    0
  11. Charles Leclerc
    F12000 Prikaži

    U velikoj većini slučajeva gledam ine Sky Sport streamove, a ako se nađem u roditeljskoj kući pratim na Areni gdje se uvijek impresioniram koliko je bolji doživljaj gledati na velikom ekranu uz HD prijenos u odnosu na 23 inchni monitor.

    Za iduću sezonu ozbiljno razmišljam o kupnji F1 TV pretplate.


    0
    0

    0
  12. Sebastian Vettel
    The Best F1 Driver Prikaži

    Channel 4 HD na satelitu…na žalost samo još do kraja sezone :(
    od iduće više nema FTA prijenosa na C4…

    A kad na njima nema live utrka onda na RTL-u, ORF-u ili što li već nađem na satelitu…



    3
    3

    0
  13. Formula 1
    sarmakis Donator Prikaži

    Trku i kvalifikacije na MaxTV-u, a ostalo najcesce na F1 TV Pro.


    0
    0

    0
  14. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Pretpostavljam da će sažeci na yt-u imati 0 glasova



    2
    2

    0
  15. Pastor Maldonado
    Widowmaker Prikaži

    Trebaju se obratiti kompaniji Pied Piper za pomoć,

    (ko je gledao seriju Silicon Valley zna o čemu se radi ;) )



    1
    1

    0
  16. Ayrton Senna
    FerrariF1 Prikaži

    Imate na sloveniji TV3 kanalu besplatno utrku i kvale..



    1
    1

    0
  17. Dan Gurney
    Crash Donator Prikaži

    F1 TV PRO all the way.. Definitivno najjaca stvar.. Nakon problema u pocetku, sve radi odlicno.. Jedino bi mozda bilo fora da prilikom otvaranja necijen onbaorda ne gubim live prijenos utrke, da se otvori kakav prozor za onboard ili prozor za live utrku, ili splitscreen..



    2
    2

    0
  18. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Uglavnom (99% slučajeva) pratim na AceStreamovima.. za one koji neznaju to je P2P torrent stream preko VLC Ace stram playera u koji se unosi hash (dugački broj kopiran sa stranice koji služi kao link),

    Na taj način možete strimati preko neta bez onih glupih skočnih reklama sa kojim će te se uglavnom boriti ako nađete stream preko flash playera (web stranice). Također je rezolucija i FPS daleko bolja što daje istu realnost slike kao da imate kablovski program. Dolazi u 1080p i 720p, s tim da je 720p sa 60 sličica u sekundi, a to daje slici posebnu fluidnost slike. Naravno… slika sa kompa preko HDMI konekcije bacam na plazma Panasonic TV široke dijagonale.. i ne može biti veći gušt. Jedino malo komentatori sa Sky-a kvare dojam, no zato vidite kojekakvih drugih stvari koje ostali ne nude.. dosta je bogatiji program jer im je budžet skoro pa neograničen po tom pitanju.

    https://morningstreams.com/

    Ono što je imperativ – sve je besplatno ako imate flat internet.

    To je moj odabir.



    5
    5

    0
    • Brazil
      Anonimus4138 Prikaži

      Tako i ja isto gledam i ful sam zadovoljan s time!!



      1
      1

      0
    • Ferrari
      pro5i vilin konjic Donator Prikaži

      @hattrick

      imaš li molim te neki opširniji tutorial? Više puta sam probavao i sa Kodijem i nekakvi streamovi preko Vlc-a, ali to sve šteka.

      To bi me spasilo pošto nemam namjeru gledat ništa osim skysporta trenutno. Iritantni su do bola, ali i najbolji.

      P.S.
      Imam:
      – Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
      – Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80GHz
      – 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz
      – 1023MB NVIDIA GeForce GT 640
      i flat

      Reci mi molim te da je moguće!



      1
      1

      0
      • Wolf
        hattrick Donator Prikaži

        Vjerovatno si preko VLC-a stavljao .m3u linkove, no ono što je na internetu to su free linkovi na koje se hvataju more korisnika pa uglavnom štekaju ili se resetiraju.. drugim riječima beskorisno. Ono što sam ja naveo su ti torrent linkovi, samo prilagođeni steamu. Svuda gdje je zabranjeno skidat preko torrenta (neke države u europi) to nažalost nesmiju koristiti jer će ga poslužitelj mreže (recimo Dojč telekom :D ) staviti na crnu listu i iskopčati trajno internet. Balkan je lišen tih pravila pa ovdje cvijeta “ilegalna” krađa autorskih prava. Na našu sreću ili nečiju nesreću.

        Ajmo sad bacit neki okvirni tutorijal:

        1. skineš i instaliraš Ace Player (to ti je modificiran VLC, skužit ćeš da ima plavi tuljac) – LINK

        2. odeš na onaj sajt u prvom postu i kopiraš kobasičasti hash – LINK stranice , trenutno nema nikakvih hashova, no kako se bliži vikend oni će biti tu, također imaju svoju “members area” gdje ako se besplatno registriraš, možeš pos “stream” sekcijom naći web playere sa strimovima.
        -taj hash bi trebao biti u sličnom obliku kao ovaj:
        0774ae20bc08e0db90db16ec537723b7137534ba

        3. u svom AcePlayeru (VLC sa plavim tuljkom) pod “Otvori mrežno strujanje..” i pukni taj kopirani hash u kućicu gdje si nekoć stavljao linkove …i stisneš “izvedba”.. i čekaš da se napuni buffer (međuspremnik) i krene video.

        Zanimljivo je i to da se uvijek možeš vratiti nekih 30min ako ne i više unatrag, kao kad gledaš neki skinuti film ili seriju, također možeš pauzirati i nafilati buffer recimo kojih 10min, na taj način kad dođeš do nekih reklama, samo ih preskočiš. Meni je puno praktičnije gledati preko ace-a upravo zbog toga. Odeš na WC i pauziraš.

        eto.. gotov i taj “mali” tutorijal. ..na detaljnosti istog zahvalite mojoj supruzi koja me je uredno istrenirala u tome.. jedino što fale poneki crteži, no mislim da u ovom slučaju nema potrebe za crtanjem jer ipak nije tako komplicirano. hehe.



        4
        4

        0
      • Wolf
        hattrick Donator Prikaži

        @pro5i vilin konjic
        moguće je, naravno ako imaš barem 3-4 mb/s brzinu interneta (barem za onaj 720p stram), za 1080p treba imati barem nešto iznad 5 mb/s. Ako ti jedan hash šteka probaš sa drugim, trećim… bit će ih sigurno više tokom vikenda.

        Tutorijal će biti također u ovdje, samo čeka Antino odobrenje pošto ima dva linka, pa bot komentar odmah stavlja u “spam”.



        1
        1

        0
      • Honda
        zekohonda Donator Prikaži

        @hatt
        napravih sve po tvojim uputama i kopirah hash – hustler tv!



        4
        4

        0
      • David Croft
        Frantic Donator Prikaži

        @zeko :rofl: :rofl:



        1
        1

        0
      • Wolf
        hattrick Donator Prikaži

        Zeko.. čestitam, “Player One” našao si “easter egg” :D



        1
        1

        0
      • Ferrari
        pro5i vilin konjic Donator Prikaži

        Hvala hattrick i hattrikčevoj supruzi. Bacam se na proučavanje odmah sada.



        1
        1

        0
      • Ferrari
        pro5i vilin konjic Donator Prikaži

        Your input can’t be opened:
        VLC is unable to open the MRL ’16rvBDNxmDnqMoMHH5CH3cFzpv5c676WDv’. Check the log for details.


        0
        0

        0
      • Wolf
        hattrick Donator Prikaži

        @pro5i ,

        To ti je normalna poruka ako hash više neradi.. btw, ja nevidim da je taj hash sa one stranice koju sam ti naveo (morningstreams.com) ili je stari. Također ti nije loše otići u njihovu discord grupu pa da vidiš situaciju. LJudi tamo kažu koji linkovi štekaju a koji ne, tako da budeš siguran da nije do tebe. Ili sam prijaviš link koji ne radi.

        probaj sa ovim (720p):
        104250b1043c834e54b8b7a0c8e1533020901418


        0
        0

        0
      • Ferrari
        pro5i vilin konjic Donator Prikaži

        Legendo !!! Svaka čast Johnny, sve radi !

        Slabo mi je koliko je slika dobra XD



        1
        1

        0
    • Bmw
      Kuki Prikaži

      sve super samo si zaboravio dodati za ljude koji zive vani tipa njemacka, P2P torrenti su kaznjivi i ulovit ce ih odmah ako nemaju dobar vpn



      1
      1

      0
      • Wolf
        hattrick Donator Prikaži

        Uh, sram me bilo.

        Istina zaboravio, iako sam govorio samo za sebe u ovom slučaju jer je pitanje “Gdje JA pratim F1?”

        ima u tekstu druga solucija.. samo malo pažljivije pročitaj. (Members Area na sajtu sadrži web strimove bez skočnih reklama). …recimo u kombinaciji sa nekim VPN-om. No to ostavljam da istražuju oni koji imaju tu situaciju.



        2
        2

        0
    • Mika Hakkinen
      Trust_no1 Prikaži

      Meni je Ace još najbolji i gledam na njemu sve što se nudi od torrent streama.

      Ovdje možeš pratit gotovo sve događaje. Stream preko preglednika ili AceStreama.
      Naravno ja isto gledam preko Ace jer je definitivno najbolja slika. Ako malo googlate nađu se i stranice s listom torrent kanala.
      Nađu se arene sport, sport klub i sl.
      Nedjeljom kad je utrka mislim da prijenos bude i na Sky 1.

      A postoji i tutorijal kako podesit Ace da manje šteka ako vam je brzina manja, ali u tom slučaju stream kasni nekih 3-4 minute od stvarnog prijenosa.



      1
      1

      0
  19. Mika Hakkinen
    Trust_no1 Prikaži

    Sport listu SAMO za AcePlayer možete skinuti i ovdje. Listu često ažuriraju i ponekad zna bit da nema Sky F1 ali imaju drugi kanali koji prenose F1. Španjolski, Francuski, pa čak i Ruski

    http://91.92.66.82/trash/ttv-list/ttv.sport.player.m3u


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.