Wolff: Predviđanja za Singapur su beskorisna

Izdvojeno

Mercedes dolazi na Marina Bay Street Circuit nakon velike pobjede u Italiji, no Toto Wolff ostaje oprezan oko mogućnosti Ferrarijevog povratka na vrh u Singapuru, bez obzira na stazu koja bi im trebala odgovarati.

Govoreći uoči noćne utrke, Wolff je izjavio:

“Rezultat u Italiji je bio velika nagrada za momčad koja je neumorno radila na poboljšanju naših performansi.”

“Znali smo da će Monza biti veliki izazov nakon poraza u Belgiji, ali uspjeli smo obaviti zadatak na pravi način uz pomoć individualnih kvaliteta i sjajnog timskog rada.”

“Međutim, također znamo da smo bili jaki u Monzi tijekom posljednjih godina, a karakteristike ove staze su drukčije od ostalih.”

“Singapur, s druge strane, ima značajke zbog koji smo se mučili u prošlosti. Kratki pravci, spori, uski zavoji i grbava staza kombinacija su koja nam predstavlja jedan od najvećih izazova tijekom godine. Najgore nam je bilo 2015.”

Prošle je godine Lewis Hamilton pobijedio u Singapuru nakon udesa Ferrarijevih vozača i Maxa Verstappena na startu utrke.

“Prošle smo godine startali iz trećeg reda i stigli do prvog i trećeg mjesta. Na papiru, staza bi morala odgovarati Ferrariju, no prvenstvo je toliko napeto da su predviđanja gotovo beskorisna.”

“Jedna stvar koja je zajamčena u Singapuru je veliki spektakl. Staza pod svijetlima izgleda spektakularno na TV-u, ali i navijačima na stazi. Momčadima je ovo jedna od težih utrka zbog visokih temperatura i velike vlage.”

“Nalazimo se usred nevjerojatne borbe za prvenstvo, a energija u Brackleyju i Brixworthu jednostavno me zaprepašćuje. Svaki član momčadi zna da se suočavamo s najvećim izazovom u našoj nedavnoj prošlosti. Svaki muškarac i žena u momčadi spremni su ići do limita. Borimo se sa svime što imamo kako bi uzeli ta dva naslova,” zaključuje Wolff.


Odgovor

2 komentara

  1. Mattia Binotto
    SamoFerrari Prikaži

    Nek najbolji pobijedi



    15
    15

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.