F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Wolff: Predviđanja za Singapur su beskorisna

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Mercedes dolazi na Marina Bay Street Circuit nakon velike pobjede u Italiji, no Toto Wolff ostaje oprezan oko mogućnosti Ferrarijevog povratka na vrh u Singapuru, bez obzira na stazu koja bi im trebala odgovarati.

Govoreći uoči noćne utrke, Wolff je izjavio:

“Rezultat u Italiji je bio velika nagrada za momčad koja je neumorno radila na poboljšanju naših performansi.”

“Znali smo da će Monza biti veliki izazov nakon poraza u Belgiji, ali uspjeli smo obaviti zadatak na pravi način uz pomoć individualnih kvaliteta i sjajnog timskog rada.”

“Međutim, također znamo da smo bili jaki u Monzi tijekom posljednjih godina, a karakteristike ove staze su drukčije od ostalih.”

“Singapur, s druge strane, ima značajke zbog koji smo se mučili u prošlosti. Kratki pravci, spori, uski zavoji i grbava staza kombinacija su koja nam predstavlja jedan od najvećih izazova tijekom godine. Najgore nam je bilo 2015.”

Prošle je godine Lewis Hamilton pobijedio u Singapuru nakon udesa Ferrarijevih vozača i Maxa Verstappena na startu utrke.

“Prošle smo godine startali iz trećeg reda i stigli do prvog i trećeg mjesta. Na papiru, staza bi morala odgovarati Ferrariju, no prvenstvo je toliko napeto da su predviđanja gotovo beskorisna.”

“Jedna stvar koja je zajamčena u Singapuru je veliki spektakl. Staza pod svijetlima izgleda spektakularno na TV-u, ali i navijačima na stazi. Momčadima je ovo jedna od težih utrka zbog visokih temperatura i velike vlage.”

“Nalazimo se usred nevjerojatne borbe za prvenstvo, a energija u Brackleyju i Brixworthu jednostavno me zaprepašćuje. Svaki član momčadi zna da se suočavamo s najvećim izazovom u našoj nedavnoj prošlosti. Svaki muškarac i žena u momčadi spremni su ići do limita. Borimo se sa svime što imamo kako bi uzeli ta dva naslova,” zaključuje Wolff.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj