Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

02 Emilia-Romagna – live chat
02 Emilia-Romagna – live chat

Vettelu kazna od +5 mjesta na startu

Marko Rakić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Vettelu kazna od +5 mjesta na startu

Marko Rakić

CG17XCQUAAANa7U

S obzirom na velike probleme MGU-H generatora na njegovom bolidu, Sebastian Vettel nije uspio proći prvu kvalifikacijsku rundu za Vn Kanade. Kao “šlag na tortu” stigla je kazna od 5 mjesta na startu i tri kaznena boda. Razlog tomu je pretjecanje Roberta Merhija pod crvenim zastavama između zavoja 12 i 13, stoji u priopćenju FIA-e.

Pitanje je samo hoće li Vettel startati sa zadnjeg mjesta, tj. 20., ili će u utrku krenuti iz boksa. Druga opcija se čini kao vjerojatnije rješenje, ponajprije zbog izbjegavanja gužve u prvom zavoju koji uvijek “odnese” dijelove bolida.

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1197 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj