F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vettelu kazna od +5 mjesta na startu

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

CG17XCQUAAANa7U

S obzirom na velike probleme MGU-H generatora na njegovom bolidu, Sebastian Vettel nije uspio proći prvu kvalifikacijsku rundu za Vn Kanade. Kao “šlag na tortu” stigla je kazna od 5 mjesta na startu i tri kaznena boda. Razlog tomu je pretjecanje Roberta Merhija pod crvenim zastavama između zavoja 12 i 13, stoji u priopćenju FIA-e.

Pitanje je samo hoće li Vettel startati sa zadnjeg mjesta, tj. 20., ili će u utrku krenuti iz boksa. Druga opcija se čini kao vjerojatnije rješenje, ponajprije zbog izbjegavanja gužve u prvom zavoju koji uvijek “odnese” dijelove bolida.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj