F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Haas: Ferrari nam ne diktira vozačku postavu za 2019.

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Haasov šef Gunther Steiner naglašava da Ferrari ne određuje koji će vozači biti u njihovoj ekipi iduće godine. Stoga, u igri je čak i Esteban Ocon koji je Mercedesov vozač.

“Mogli bismo ga uzeti, a možda i ne,” kaže Steiner.

“Mi donosimo odluku, ona ovisi o našem sudu. Nitko nam ne govori što da radimo. Stvar je u filozofiji. Imamo dobrog partnera u Ferrariju. Poštujem Ocona, on je vrlo dobar vozač.”

Osim Kevina Magnussena i Romaina Grosjeana, još jedan kandidat je Charles Leclerc.

“Postoji nekoliko kandidata koji još uvijek nemaju mjesto za iduću godinu.”

“Nije ostalo puno vozača, a on [Leclerc] je očigledno jedan od onih koji nema još plan za budućnost. Ne znam što će biti s njim, je li ostaje u Sauberu, ne znam kakva je ugovorna situacija s njim i Ferrarijem…”

“Radi odličan posao, napredovao je.”

Steiner kaže da on nije sudjelovao u “vozačkom ludilu” ovih posljednjih par tjedana.

“Mi ne sudjelujemo u ovom ludilu. Mi smo u dobroj poziciji. Volio bih danas objaviti tko će voziti za nas, ali imamo još par stvari koje moramo shvatiti. U dobroj smo situaciji s vozačima, nema žurbe.”

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   HarKl.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3397 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

    Ja bi na njihovom mjesta uzeo Pereza i Gio i tražio popust od Ferrarija…. Kmag i Grozni su za niš. Ne bude od njih ništa spektakularno, bolje im je isprobavati juniora i udomiti Pereza. On im može donijeti i lovicu    4

    1
HrvatskiEnglish