F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

VN Njemačke ostaje u kalendaru 2019.!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Šefovi Formule 1 i staze u Hockenheimu našli su zajednički jezik i postigli dogovor kojim se garantira da ćemo i iduće sezone gledati VN Njemačke na toj stazi!

Nakon tjedana pregovora, nepoznati izvori tvrde da je situacija napokon riješena. Ugovor još nije potpisan, ali to bi trebala biti formalnost pa ćemo tako i iduće godine gledati 21 utrku.

Autosport prenosi da se radi o jednogodišnjem ugovoru, što znači da ostaje pitanje kakva je dugoročna budućnost VN Njemačke, ali to također otvara prostora i vremena za ozbiljnije pregovore oko petogodišnjeg ugovora od 2020. godine.

Neki nagađaju da je Liberty smanjio cijenu prisustvovanja, ali navodno su došli i novi sponzori koji osiguravaju da utrka bude isplativa, a među njima bi mogao biti i Mercedes.

“Vrlo smo skloni ideji da VN Njemačke ostane. Kao što smo rekli – mi nismo promotori. Mi vodimo ekipu i to je već dovoljno komplicirano. Teško je ulaziti u diskusiju koja se vodi između Libertyja i lokalnih organizatora.”

“Mi smo pokušali pomoći oko povratka, uključeni smo u različite rasprave, ali ne znam što će se dogoditi u budućnosti,” kaže Toto Wolff.

“Odluka se mora donijeti uskoro, vjerojatno u idućih par dana.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3327 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Sergio Perez 11 LedeniSplicanin Prikaži

  Drago mi je da Njemačka ima VN, ali zasto uporno ovaj Hockenheim, grozna staza, ruzna i utrke su u pravilu kamilica. Numbergring GP, s druge strane je jedna od top staza svijeta po meni.  4

  0
 2. Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

  Ja bi rađe Nurburgring, no ajde drago mi je da F1 ostaje u Njemačkoj.  2

  0