21 Saudijska Arabija – live chat
21 Saudijska Arabija – live chat

Ricciardo: Ohrabruje me Renaultov napredak

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo: Ohrabruje me Renaultov napredak

Ante Vetma

Kao što je bilo očekivano, na današnjoj konferenciji za novinare imali smo prilično zanimljive rasprave. Britanski novinar podsjetio je Daniela Ricciarda na jedan intervju u kojem je Australac rekao da je spreman za osvajanje naslova. Sad kad se odlučio za prelazak u Renault teško je vidjeti takav ishod u bližoj budućnosti.

“Sjećam se kad sam 2016. rekao da sam spreman za naslov, i mislim da je to još uvijek slučaj. Iduća godina, ako smo realni, to nije baš vjerojatan ishod. Mercedes i Ferrari pobjeđuju konstantno, mi [Red Bull] to uspijemo ponekad. Teško je vidjeti bilo kojeg favorita iduće godine osim Mercedesa i Ferrarija.”

Bez obzira na očigledne favorite u Mercedesu i Ferrariju, Ricciardo je ohrabren onime što vidi u Renaultu:

“Ohrabruje me ono što Renault radi, napredak u tvornici… Mislim da rade ispravan posao s financijama, to mi pokazuje da žele pobijediti i to žele što prije. Sve ekipe to žele, ali sam u Renaultu vidio neke dobre znakove po onoj prezentaciji koju su mi pokazali.”

“Bili su iskreni, nisu mi obećali da ćemo pobijediti iduće godine u Australiji, ali vjerujem da je budućnost svijetla,” zaključuje Ricciardo.

Podrži nas

Zadnji donatori:
avalentic

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9501 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3819 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Renault#Ricciardo

Komentiraj