F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Stroll: Nikad nisam bio veliki obožavatelj Spa-Francorchamps

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon ljetne pauze Formula 1 se napokon vraća i dolazi na jednu od omiljenih staza za mnoge navijače i vozače. Ipak, takvo mišljenje ne dijeli Lance Stroll:

“Nikad nisam bio veliki obožavatelj ove staze, nikad nismo kliknuli. Iako, poštujem činjenicu da je mnogi vozači vole. Ovo je moja druga domaća utrka jer mi je majka rođena u Belgiji pa ima posebno značenje.”

“Krug je dugačak i ima neke sjajne dijelove, a vremenski uvjeti mogu igrati bitnu ulogu. U jednoj sekundi se može dogoditi da na jednoj strani staze pada kiša, a da je drugi dio suh. Tada se sve može dogoditi. Također, ima bogatu povijest i znam da navijači uvijek uživaju, bez obzira na vrijeme!” rekao je Lance Stroll.

Sergej Sirotkin smatra da se radi o jednoj od najvećih utrka u prvenstvu:

“Spa je jedna od najvećih utrka u F1 prvenstvu, jedna koju svi jedva čekaju. S trenutnim bolidima i sigurnosnim uvjetima puno je manje riskantna i izazovna, ali je još uvijek uzbudljiva.”

“Ovo je sjajna lokacija i nakon ljetne pauze bit će lijepo vratiti se svjež da se utrkujemo na tako sjajnoj stazi,” rekao je Sirotkin.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3337 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

16 komentara

 1. Sebastian Vettel 5 ForzaFerrari1204 Prikaži

  Tebi ne odgovora niti jedna meni se čini ali pošto je tatica kupio momčad nažalost gledat ćemo te još koju sezonu


  0

  1
 2. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  Ni mi tebe pa vozis. ?


  0

  1
 3. Formula 1 default Prikaži

  Ne znam samo ko se nađe njega pitati za neko mišljenje.


  0

  1
 4. Pierre Gasly Perica9 Prikaži

  Ne vjezba ju cesto na playstationu…Fokusira se na domacu utrku.


  0

  1
 5. Sebastian Vettel 5 ZamaF1 Prikaži

  Kako se je samo usudio imat svoje mišljenje i ne svršavat na stazu kao i ostalih 90% fanova F1…  1

  0
 6. Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

  Pa Baku mu je izgleda dobro legao. A po meni je teža za voziti od Spa, pogotovo sa ovim bolidima.  1

  0
 7. Ono nisi trebao brisati, jer je komentar skroz na mjestu, znam da je zabranjeno komentirati članove, ali baš gluposti pišu, a tu je dokaz i tvoj odgovor momku ispod. :)


  0

  1