Brown: McLaren je u 2018. godini dodao više sponzora nego bilo koja druga momčad

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Brown: McLaren je u 2018. godini dodao više sponzora nego bilo koja druga momčad

Ante Vetma

Direktor McLaren grupacije Zak Brown kaže da je ostvaren cilj povećanja broja sponzora i sponzorskog prihoda nakon što je momčad ove godine dodala više sponzora od bilo kojeg drugog rivala u Formuli 1.

Međutim, priznao je da imaju određeni pad u budžetu ove sezone:

“Naše performanse nisu pomogle,” izjavio je za RaceFans portal. “Posebno ne smijete zaboraviti da ove godine prodajete prošlu godinu, a naša prošla godina je bila jedna od najgorih. McLaren je završio 9. u poretku konstruktora prošle godine.”

Ipak, Brown kaže da je ostvaren cilj kojeg je zacrtao.

“Ostvario sam ono što sam rekao. Moramo nastaviti rasti. Bolid ima puno prostora, počelo je s puno prostora. Firme koje smo dodavali su bile fenomenalne: Dell Technologies, Petrobras, to su visokokvalitetne firme, a nastavit ćemo pritiskati.”

Brown kaže da količina i veličina reklama na bolidu nije nužno znak koliko su izdašne cifre:

“Prošlih 10 ili 20 godina postoji percepcija da veličina naljepnice na bolidu odgovara onome što mislite da je dogovoreni iznos. To jednostavno ovih dana nije slučaj, pogotovo ne za nas. Naša partnerstva su puno dublja od jednostavnog logotipa na bolidu.”

“To što nemamo kič od logotipa na bolidu – to ne znači da nemamo duboke i dugoročne partnere.”

“Znam da se radi o mojoj struci i svi očekuju da će se prodati svaki centimetar na bolidu. Realnost je takva da smo ostvarili pet suradnji, osim Kimoe [modni brend Fernanda Alonsa]. Nisam vidio nijednu ekipu koja ima više od dvije suradnje.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9493 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3817 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Brown#McLaren

Komentiraj