F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Stroll o Williamsovoj formi: Lako je kriviti vozače…

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lance Stroll tvrdi da je u ovako lošoj situaciji za Williams vrlo jednostavno okriviti vozače koji su “lake mete”.

Williams je prošle četiri sezone završio unutar top 5 u poretku konstruktora, a ove godine su drastično pali i ne pomaže im više ni sjajan Mercedesov motor. Trenutno su posljednji i imaju samo 4 boda koja je Lance Stroll osvojio u Azerbajdžanu.

“Nisam siguran kako javnost ovo doživljava,” kaže Stroll.

“Sve što mogu reći je da imamo tešku godinu, ali ljudi koji su u ekipi to znaju. Prošle godine sam uspijevao konstantno dolaziti do bodova, a ove godine imam dobre startove utrka i probijem se u poretku, ali onda sve to na neki način izgubim.”

“Zaista mislim da iskustvo nema puno veze s tim.”

“Na bolid utječe puno inženjera, a najlakše je okriviti vozače. Ako imate iskusne vozače onda pronađete nekog drugog za okriviti.”

“Uvijek postoje lake mete za krivicu, ali mi smo u situaciji u kojoj jesmo i moramo se izvući. To je sve što mogu reći.”

Stroll želi dokazati da je bolji od rezultata koje ima ove godine.

“Samo vrijeme će pokazati hoću li dobiti priliku, odnosno mogu li izvući sve iz toga. Prošle godine sam bio lošiji vozač nego ove godine, a imao sam bolje rezultate.”

“U mojim očima – to sve govori.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3340 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Michael Schumacher VRSV546 Prikaži

  Slazem se pa nisu valjda vozaci krivi, sto nemaju talenta, ka ni sta bidna plavusa nije kriva sta nezna parkirat bocno, al je kriv oni tupan sta in je da volan u ruke!


  0

  0
 2. Kamui Kobayashi Multi 21 Prikaži

  Zato ga i želim vidjeti u Force Indiji. Dokaži se protiv jednog Checa ili Ocona… Prošle godine je alibi bila početnička godina u F1, ove godine loš bolid. Ne kažem da nije bolid loš, ali ovoliko? A Sirotkin u početničkoj godini mu je skoro pa ravnopravan.


  0

  0
 3. Williams Webmaster Donator Prikaži

  Lako je biti dobar vozać sa dobrim bolidom,ali sa lošim je druga prića tako da ima nešto u njegovim riječima.


  0

  0