Gasly: Nedostaju mi borbe za pole, pobjede, postolja…

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 10 komentara

Pierre Gasly kaže da mu nedostaju borbe za najbolje rezultate, te da je ta činjenica vrlo teška za nove vozače koji tek uđu u Formulu 1.

“U Formuli 1 postoji jedna teška stvar – kad dođete iz nižih rangova u kojima se uvijek borite za podije, pobjede, prvenstva – F1 je drukčija. U nižim serijama znate da ćete se svakog vikenda boriti za pole position.”

“To ovdje nije slučaj. U Silverstoneu sam dao sve od sebe da sastavim dobar krug, doslovno sam izvukao sve, i bio sam 14.”

“Teško mi je pomiriti se s tim i biti sretan jer na kraju krajeva sve se svede na papir i rezultate. Krug je bio čist i vjerojatno jedan od mojih najboljih u F1, ali to je tako. Paket kojeg imate odlučuje na kojoj ćete biti poziciji.”

“Ponekad pokušate ići iznad granica bolida da biste nadoknadili deficit u performansama. Morate prihvatiti da ponekad imate lošije performanse i pokušate biti konzistentni s onim što imate,” zaključuje Gasly.

Međutim, još uvijek čekamo odluku Red Bulla o partneru Maxa Verstappena za iduću godinu. Po svemu sudeći – jedan od glavnih kandidata upravo je 22-godišnji Francuz.


Odgovor

10 komentara

  1. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    Daj Vetma vrati +/-, ohladile su se vise glave od kolumne :D


    0
    0

    0
  2. Mercedes
    Jester Donator Prikaži

    “To ovdje nije slučaj. U Silverstoneu sam dao sve od sebe da sastavim dobar krug, doslovno sam izvukao sve, i bio sam 14.”

    Da, zna se to dogoditi kad uđeš u krug vjerojatno najboljih 15-ak trkačih vozača na svijetu sa višegodišnjim iskustvom u najjačoj seriji. Ali…da ne bude sve tako crno, potencijal i talent su tu. Nedostaje samo još malo iskustva, s tim će doći i bolji rezultati, a sa rezultatima i paketi te borbe za postolja.


    0
    0

    0
  3. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Pierre..nemam njegovu sliku sad u glavi ali vjerovatno ima tanke brćiće i beretku s onom peteljkom na vrhu.

    Ma nestalo mi struje na brodu pa mi je dosadno.


    0
    0

    0
  4. Stefan Bellof
    pigmalion Prikaži

    Očito je, da Gasly ima već neke insiderske informacije, i da on lagano i gotovo sigurno postaje glavni pretedent na upražnjeni kokpit Red Bulla.
    To nam indirektno i sugerira ovim izjavama.


    0
    0

    0
  5. Nigel Mansell
    The Simpsons Prikaži

    Ali, za mlade vozače ili za druge vozača je to teško jer se nadaju da će njihova ekipa iduće godine napraviti nevjerojatan korak ili da će primiti poziv jedne ili dvije ekipe. Postalo je teško za ambiciozne vozače,” zaključuje Alonso.

    Zna Alonso e ;) Ne može bez njega.
    Izgleda da su njih dva sjedila i ćaskala?


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.