Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

02 Emilia-Romagna – live chat
02 Emilia-Romagna – live chat

Raikkonen: Montreal je zahtjevan za potrošnju goriva

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Raikkonen: Montreal je zahtjevan za potrošnju goriva

Ante Vetma

Arrivabene i Raikkonen, Ferrari

Arrivabene i Raikkonen, Ferrari

Kimi Raikkonen ne može biti zadovoljan svojom trenutnom formom, obzirom da je u međusobnom dvoboju s momčadskim kolegom u bodovnom deficitu, ali se nada da će se taj trend promijeniti upravo u Kanadi. Raikkonen je pokazivao dobru formu u utrkama, dok je u kvalifikacijama zaostajao dovoljno da sam sebi stvori problem uoči nedjeljnih utrka. Za medije je dao izjavu o stazi u Montrealu:

“Montreal je poznat po zidovima koji su jako blizu stazi, ali ako ovu stazu usporedimo s Monakom ili Singapurom, Montreal je prilično široka staza. Dva glavna elementa koja su neophodna za dobar krug u Kanadi su brzina na pravcu i dobar sustav kočnica. Set-up treba da poveže te dvije komponente što bolje, da bi se vozač osjećao što bolje dok traži granice.”

Dotaknuo se i aspekta u kojem je Ferrari ove godine napravio pozitivan pomak, a to je potrošnja goriva:

“Montreal je također zahtjevan zbog visoke potrošnje goriva, a to je područje na kojem smo napravili znatan pomak u odnosu na prošlu sezonu. Atmosfera u Kanadi je uvijek posebna, s mnogo mladih navijača i uvijek imamo jako dobru podršku. Nažalost nemamo mnogo vremena za posjetu grada, raspored vozača je jako gust, jedino što vidimo je ono na putu od hotela do staze.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
HuMS32

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3562 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj