F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Niki Lauda se oporavlja od transplantacije pluća

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Trostruki svjetski prvak Niki Lauda se oporavlja u Austriji od transplantacije pluća koju je obavio prije nekoliko dana. 69-godišnjak je trenutno u ulozi neizvršnog direktora Mercedesove F1 momčadi, a također ima i vlasnički dio u ekipi.

Već neko vrijeme ga nismo vidjeli u garaži na GP vikendima, a sad je potvrđeno i zašto.

Podsjećamo, Lauda je već pretrpio ozljede pluća u sudaru na Nurgurgringu 1976. kad se nevjerojatno oporavio, a nadamo se da će oporavak i ovaj put biti uspješan.

Obitelj neće davati nikakve službene izjave i mole da navijači diljem svijeta poštuju njihovo pravo na privatnost.

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: 27Ferrari28 i Grah0.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3380 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Alain Prost Alain Prost Prikaži

    Drži se Niki.
    Kako god okreneš uvijek među pet, šest najboljih ikada.    23

    1
HrvatskiEnglish