F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Bob Bell otišao s mjesta tehničkog direktora u Renaultu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bob Bell odlazi s mjesta tehničkog direktora Renaulta i postaje povremeni tehnički savjetnik francuske ekipe.

Bell se u Renault vratio 2016. godine nakon što je tamo bio u šampionskim sezonama 2005.-2006., a u međuvremenu je bio u Mercedesu i u Manoru.

Renault je u svojoj prvoj sezoni nakon preuzimanja Lotusa bio 9. od 11. ekipa te godine uz samo osam bodova. Godinu dana kasnije, 2017., završili su na 6. mjestu uz 57 bodova, dok su trenutno na 4. mjestu s 82 boda.

Bell će sad preuzeti ulogu tehničkog savjetnika sa skraćenim radnim vremenom.

Zanimljiva je odluka Renaulta da ne traže novog tehničkog direktora jer smatraju da su napravili dobru poveznicu između Viryja i Enstonea, te im zasad ta pozicija nije potrebna.

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: 27Ferrari28 i Grah0.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3380 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Sebastian Vettel 5 ZamaF1 Prikaži

    Bobo smrade ?    12

    4
HrvatskiEnglish