Honda potvrdila unaprijeđenje motora za VN Kanade

Luka Maloić

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Honda potvrdila unaprijeđenje motora za VN Kanade

Luka Maloić

Honda

Jenson Button i Fernando Alonso će koristiti unaprijeđene Hondine motore na VN Kanade, nakon što je japanski proizvođač potvrdio i najavio napredak u performansama ovaj tjedan.

Još jučer pojavile su se vijesti o tome kako će Ferrari i Honda iskoristiti određene tokene za VN Kanade. Ferrari je iskoristio tri, dok je Honda iskoristila dva tokena. Iako Ferrari odbija objasniti planove i razloge unaprjeđenja, Honda je potvrdila da će nove dijelove koristiti odmah. Nije potpuno jasno na koje područje motora se odnose poboljšanja, ali će biti objavljeno na FIA-inoj službenoj dokumentaciji prije utrke.

Hondin šef motora Yasuhisa Arai rekao je u Monaku da im kronično nedostaje konjskih snaga za utrku u Kanadi. Možda su karakteristike staze u Montrealu natjerale čelnike Honde da iskoriste neke tokene prije planiranog vremena.

“Kanada je staza na kojoj je snaga presudna, tako da trebamo više snage. To je i staza snažnog kočenja, a i sistem povrata energije je također bitan. Znam da trebamo više snage, ali nije lako doći do toga. Ključ je u tome kako dostaviti MGU-K snagu za potrebe ove utrke.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9381 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Maloić
Pulsmedia autor
348 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Honda

Komentiraj