Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

04 Španjolska – live chat
04 Španjolska – live chat

Ricciardo: Počelo me frustrirati, dobro da slijedi ljetna stanka

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ricciardo: Počelo me frustrirati, dobro da slijedi ljetna stanka

Ante Vetma

Daniel Ricciardo jučer je ispao u drugoj kvalifikacijskoj rundi i danas će krenuti s 12. pozicije nakon što se Lance Stroll izvrtio direktno ispred njega, te je tako onemogućio Australcu da postavi dobro vrijeme u ključnom trenutku.

Sve to dolazi nakon dva odustajanja u posljednje tri utrke, a Red Bullov vozač priznaje da je već malo naživciran zbog te situacije.

“Mislim da je pravo vrijeme za ljetnu stanku.”

“Imali smo tri uzastopne utrke u kojima smo pokušali osvojiti jednu, a sad imamo dvije uzastopne utrke i zaista ništa nam se nije namjestilo, nisam dobio svoju osvetu, da se tako izrazim. Pravo je vrijeme za pauzu.”

“Trebam provesti nešto vremena izvan bolida. Počinju me frustrirati ovi problemi pa je vjerojatno zdravo malo se odmoriti.”

Ricciardo nije bio na pobjedničkom postolju još od VN Monaka kad je pobijedio, a nema objašnjenja za ovaj loš niz:

“Dobio sam Monako i tada sam se šalio da je moja godina gotova. Ali, od tada je bilo jako teško. Nikako da me sreća pomazi.”

Što se tiče VN Mađarske, još ne odustaje:

“Još uvijek možemo ovo obaviti, samo trebam malo Hamiltonove magije od prošlog vikenda.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kico i  Zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3596 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Blue Flag dFixxx3r Prikaži

  Ugledaj se na alonsovu motivaciju  9

  3
 2. Stefan Bellof mario550 Prikaži

  Zanimljivo Ricc smatra da Hamilton ima magiju:)  3

  2