Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

04 Španjolska – live chat
04 Španjolska – live chat

Force India u stečaju!

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Force India u stečaju!

Ante Vetma

Force India je jučer i službeno otišla u stečaj nakon što su po inicijativi Sergija Pereza, Mercedesa i BWT-a pozvani na visoki sud u Londonu.

Bob Fernley, zamjenik šefa ekipe, je za Autosport rekao:

“Prisilni upravitelj je večeras dodijeljen Force Indiji.”

Nijedan drugi službeni komentar od ekipe još nije došao.

Jučer smo pisali kako je ekipa u velikim financijskim problemima i vjerovnici su zaštitu potražili od suda. U međuvremenu, pojavljuju se imena nekoliko potencijalnih kupaca, između kojih je i Lawrence Stroll – otac Williamsovog vozača Lancea.

Pretpostavlja se da je Vijay Mallyja htio prodati ekipu za nekakav opipljiv iznos, pa su Perez, Mercedes i BWT potaknuli stečajni postupak kako bi namirili svoje dugove, što će vjerojatno dovesti do raspleta u kojem će ekipu netko kupiti za 1 dolar, kao što je slučaj bio kod tranzicije Lotusa u Renault, ali će novi vlasnik preuzeti stare dugove.

To bi za ekipu bilo vjerojatno najbolje dugoročno rješenje, ali bi Vijay Mallyja ostao bez željenog “keša na stolu”.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Kico i  Zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3596 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Force India#Mallyja

Komentiraj

8 komentara

 1. Mick Schumacher tifosoante novinar Prikaži

  Auuuuu, steta?  15

  0
 2. Alfa Romeo ficola Prikaži

  Ovu Force India sigurno vodi neki Hrvat.  18

  0
 3. Blue Flag dFixxx3r Prikaži

  Čudi me da je sada došlo do toga nakon 3 uspješne sezone onako odokativno rečeno. Ok ove su pali ali nije moguće da se ovogodisnji slabiji rezultati odmah prelijevaju u probleme. Odnosno čudi me da nisu u te dvije sezone prije zgrnuli dovoljno love da se održe na nekoj barem nuli  4

  0