F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Force India u stečaju!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Force India je jučer i službeno otišla u stečaj nakon što su po inicijativi Sergija Pereza, Mercedesa i BWT-a pozvani na visoki sud u Londonu.

Bob Fernley, zamjenik šefa ekipe, je za Autosport rekao:

“Prisilni upravitelj je večeras dodijeljen Force Indiji.”

Nijedan drugi službeni komentar od ekipe još nije došao.

Jučer smo pisali kako je ekipa u velikim financijskim problemima i vjerovnici su zaštitu potražili od suda. U međuvremenu, pojavljuju se imena nekoliko potencijalnih kupaca, između kojih je i Lawrence Stroll – otac Williamsovog vozača Lancea.

Pretpostavlja se da je Vijay Mallyja htio prodati ekipu za nekakav opipljiv iznos, pa su Perez, Mercedes i BWT potaknuli stečajni postupak kako bi namirili svoje dugove, što će vjerojatno dovesti do raspleta u kojem će ekipu netko kupiti za 1 dolar, kao što je slučaj bio kod tranzicije Lotusa u Renault, ali će novi vlasnik preuzeti stare dugove.

To bi za ekipu bilo vjerojatno najbolje dugoročno rješenje, ali bi Vijay Mallyja ostao bez željenog “keša na stolu”.

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: Crash i Superhik.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3372 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Prikaži

  Auuu u pm….  8

  1
 2. Tag Heuer tifosoante novinar Prikaži

  Auuuuu, steta?  15

  0
 3. Alfa Romeo ficola Prikaži

  Ovu Force India sigurno vodi neki Hrvat.  18

  0
 4. Blue Flag dFixxx3r Prikaži

  Čudi me da je sada došlo do toga nakon 3 uspješne sezone onako odokativno rečeno. Ok ove su pali ali nije moguće da se ovogodisnji slabiji rezultati odmah prelijevaju u probleme. Odnosno čudi me da nisu u te dvije sezone prije zgrnuli dovoljno love da se održe na nekoj barem nuli  4

  0
HrvatskiEnglish