F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vettel zadovoljan nakon prva dva treninga

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sebastian Vettel je nakon prva dva slobodna treninga bio zadovoljan performansama, a nakon tragične smrti Sergija Marchionnea kaže da je za ekipu dobro to što imaju puno posla pred sobom:

“Mislim da je najbolje sjesti u bolid jer onda svi znaju što treba raditi. Nije lako, ali danas je posao bio u redu. Najbolje je kad imate puno posla ispred sebe jer onda budete usredotočeni na to.”

Što se tiče Mađarske, nije tajna da je ovdje pretjecanje teško i da su kvalifikacije vrlo važne:

“Kvalifikacije i start su ovdje vjerojatno najvažniji. Tko god je naprijed nakon prvih par zavoja – to će biti ključno. Ali, da bismo došli tamo treba obaviti puno posla.”

“Prilično sam zadovoljan, mislim da je bolid dobar za jedan brzi krug. Ovo je bio jedan od boljih petaka, bilo ih je nekoliko kad se nije sve posložilo.”

VN Njemačke i VN Mađarske voze se tijekom dva uzastopna vikenda, što je dobra vijest obzirom na katastrofu koju je tamo doživio:

“Nakon Njemačke ne mogu puno toga napraviti, dobro je da imamo odmah iduću utrku pa se usredotočimo na to. Nadam se da će ova utrka poništiti Njemačku.”

Podrži nas

Naši zadnji Donatori su: 1883 i Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3363 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Stefan Bellof mario550 Prikaži

    Sanse da se pobjedi Red Bull u utrci su bojim se nikakve!!
    U kvalifikacijama sam uvjeren u pole Vettela ali zbog guma nazalost nece imati sanse jer ce ih bikovi pojesti,osim ako ne zahladi i drasticno padne temperatura do utrke.    1

    14