Ovog vikenda Ricciardo će voziti stariju specifikaciju motora nego Verstappen

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ovog vikenda Ricciardo će voziti stariju specifikaciju motora nego Verstappen

Ante Vetma

Red Bullov Daniel Ricciardo će ovog vikenda u svom bolidu imati stariju specifikaciju Renaultovog motora u odnosu na svog timskog kolegu Maxa Verstappena.

Ricciardo je u Njemačkoj krenuo s 19. pozicije nakon što je uzeo novi MGU-K, bateriju i kontrolnu elektroniku. Renault je odlučio da neće dobiti novi motor s unutarnjim izgaranjem, turbo i MGU-H, unatoč očekivanjima Red Bulla.

Renault je tada tvrdio da Ricciardo ima dovoljno kilometraže na motorima koje je koristio (A specifikacija s kojom je pobijedio u Monaku, B specifikacija uvedena u Monaku), te da može još pričekati na C specifikaciju koja je još u razvoju.

No, tijekom utrke u Njemačkoj Ricciardo je imao problema s B specifikacijom i morao je odustati pa se vraća na svoj posljednji “zdravi” motor koji je onaj iz Monaka.

Ovo znači da će voziti različite motore u odnosu na svog timskog kolegu koji je na B specifikaciji.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Jhkuiz5 i zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3665 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

    Eh, kako to ide kad izgubiš poziciju za pregovore, sad može biti sretan da mu uopće daju majicu za ispod kombinezona…. po rukavice ga budu poslali u dućan… :)    8

    1