F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vandoorne dobio novu šasiju zbog nedavnih problema

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

McLaren je za ovaj vikend pripremio novu šasiju za Stoffela Vandoornea, obzirom da nisu mogli shvatiti što se događa s prošlom.

Vandoorne se jako mučio na Silverstoneu i Hockenheimu, a razlika između njega i Fernanda Alonsa bila je veća nego inače. Alonso je također komentirao situaciju i rekao kako na Vandoorneovom MCL33 ima “značajno manje downforcea”, a u ekipi se nadaju kako će se to riješiti ovog vikenda i da će oba vozača imati iste bolide.

“Promijenili smo šasiju, da,” potvrdio je Vandoorne. “Ovo nije nova, već smo je koristili – ali to nije problem.”

“Pritiskao sam ekipu da to učine. Očigledno, ono što smo napravili proteklih utrka, promijenili smo dosta komponenti i u jednom trenutku nam je ponestalo stvari za mijenjati – ostala je samo šasija.”

“To nije jednostavno, posebno kad imamo utrke tijekom dva uzastopna vikenda. Ali, uspjeli su.”

Vandoorne kaže da McLaren još ne razumije što nije valjalo sa starom i što je uzrokovalo probleme, a čak ne mogu potvrditi niti da će promjena šasije to riješiti.

“Nemamo neko područje za koje možemo reći da je uzrok. Mislim da ćemo sutra [petak] obaviti par testova. Nadam se da nećemo uočiti probleme jer to znači da će oba bolida biti u redu.”

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: Crash i Superhik.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3372 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Ferrari jura718 Prikaži

  imam osjećaj da ovaj nikad nema niti će imati sreće…baš ono bad luck Stoffel  8

  2
 2. James Hunt f1_zg Donator Prikaži

  Promijenili smo skoro sve, pa je ostala samo šasija, pa smo i nju promijenili
  Go McLaren  7

  0
 3. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  Mislim da su Gremlini.  3

  0
HrvatskiEnglish