F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Gasly će startati sa zadnje pozicije nakon promjena na motoru

Luka Kolak

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pierre Gasly će se pridružiti Danielu Ricciardu u zadnjem redu VN Njemačke nakon što je Honda odlučila promjeniti većinu komponenti pogonske jedinice.

Odluka je bila jednostavno da se promjeni što više elemenata u utrci gdje bila kazna bila relativno beznačajna. Toro Rossov vozač je kvalifikacije završio na 16. poziciji, te će tako zbog promjena startati iz zadnjeg reda s Danielom Ricciardom. Honda je objasnila svoju odluku.

“Prije današnje utrke, iz taktičkih razloga, mjenjamo sve dijelove pogonske jedinice s izuzetkom baterija na Pierrovom bolidu.”

FIA je u svom dokumentu potvrdila kako je Toro Rosso izmjenio svih šest elemenata, te tako sada Gasly ima novi V6, turbo, MGU-H, MGU-K, spremnik energije i kontrolnu elektroniku.

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: 27Ferrari28 i Grah0.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Kolak
Pulsmedia autor
305 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

5 komentara

  1. Aston Martin nando1 Prikaži

    Ma nemoguće ! Zar Honda ima probleme s motorom ? Aha , oni se još razvijaju i idu u pravom smjeru.    3

    6
HrvatskiEnglish