Sirotkin zadovoljan prolaskom u Q2

Izdvojeno

Momčad Williamsa može biti djelomično zadovoljna nakon kvalifikacija za VN Njemačke. Sergej Sirotkin je s najboljim kvalifikacijama sezone završio na vrlo dobrom 12. mjestu, a Lance Stroll je bio tek 19. Kanađanin će zbog kazne Daniela Ricciarda napredovati za jedno mjesto na startu utrke. Sve u svemu, pozitivne kvalifikacije za britansku momčad.

Sergej Sirotkin

“Jako dobre kvalifikacije za nas s prolaskom u Q2 i na kraju 12. mjestom. Tijekom petka smo prošli kroz veliki program i mnogo stvari. Ne želim biti preoptimističan, ali pronašli smo neke zanimljive stvari. Sve to smo posložili u jedan paket i na kraju je bilo dobro.”

“Ovo je vrlo važan korak za cijelu momčad, čekamo ga jako dugo. Dobro je vidjeti da se krećemo u pravom smjeru. Vrlo sam ponosan na sebe i na cijelu momčad zbog napornog rada i napretka.”

Lance Stroll

“Šteta je što nisam uspio napraviti bolji posao. Mogao sam popraviti nekoliko stvari u posljednjem krugu, ali isprobali smo mnogo toga. Mislim da nismo dobro posložili prednje krilo za zadnji pokušaj. Imao sam podupravljanje. Bilo je još dosta vremena za pronaći.”

“Nisam mogao okretati volan na način koji bih volio, ali s dobrim trećim slobodnim treningom to bi vjerojatno popravili i imao bih bolje kvalifikacije. Međutim, tako se desilo, moram se fokusirati na utrku.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.