F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sirotkin zadovoljan prolaskom u Q2

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Momčad Williamsa može biti djelomično zadovoljna nakon kvalifikacija za VN Njemačke. Sergej Sirotkin je s najboljim kvalifikacijama sezone završio na vrlo dobrom 12. mjestu, a Lance Stroll je bio tek 19. Kanađanin će zbog kazne Daniela Ricciarda napredovati za jedno mjesto na startu utrke. Sve u svemu, pozitivne kvalifikacije za britansku momčad.

Sergej Sirotkin

“Jako dobre kvalifikacije za nas s prolaskom u Q2 i na kraju 12. mjestom. Tijekom petka smo prošli kroz veliki program i mnogo stvari. Ne želim biti preoptimističan, ali pronašli smo neke zanimljive stvari. Sve to smo posložili u jedan paket i na kraju je bilo dobro.”

“Ovo je vrlo važan korak za cijelu momčad, čekamo ga jako dugo. Dobro je vidjeti da se krećemo u pravom smjeru. Vrlo sam ponosan na sebe i na cijelu momčad zbog napornog rada i napretka.”

Lance Stroll

“Šteta je što nisam uspio napraviti bolji posao. Mogao sam popraviti nekoliko stvari u posljednjem krugu, ali isprobali smo mnogo toga. Mislim da nismo dobro posložili prednje krilo za zadnji pokušaj. Imao sam podupravljanje. Bilo je još dosta vremena za pronaći.”

“Nisam mogao okretati volan na način koji bih volio, ali s dobrim trećim slobodnim treningom to bi vjerojatno popravili i imao bih bolje kvalifikacije. Međutim, tako se desilo, moram se fokusirati na utrku.”

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: 27Ferrari28 i Grah0.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

HrvatskiEnglish