Gasly o incidentu s Perezom: Hamilton i Vettel su me podržali

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Gasly o incidentu s Perezom: Hamilton i Vettel su me podržali

Ante Vetma

Pierre Gasly kaže da su ga Lewis Hamilton i Sebastian Vettel podržali oko incidenta koji se dogodio na kraju prošle utrke u Velikoj Britaniji. Podsjećamo, Gasly je dobio kaznu zbog koje je izgubio 10. poziciju jer je prilikom pretjecanja Sergija Pereza izgurao Force Indiju van staze.

U razgovoru s medijima danas u Njemačkoj Gasly kaže da je na sastanku vozača i Charlieja Whitinga razgovarao o toj temi.

“Pitao sam Charlieja, htio sam njegovo mišljenje i htio sam mišljenje ostalih vozača,” kaže Gasly. “Pričali smo o tome nekih 40-ak minuta.”

“Lewis je rekao da se radi o trkaćem incidentu, Seb također. Svi su mislili da je kazna preteška.”

“Prema tome, bilo mi je korisno to čuti, ali to ništa ne mijenja. Stvar je bila u tome da sam htio razumjeti.”

“Otvoren sam prema preispitivanju svog poimanja utrkivanja i bilo mi je važno čuti što drugi misle, ali oni su svi imali istu reakciju i mislili su da je kazna bila preteška.”

Gasly kaže da bi Formula 1 trebala pogledati kako se to radi u MotoGP-u gdje se kontakti među vozačima ponekad progledaju kroz prste.

“Veliki sam obožavatelj MotoGP-a i ovo se kod njih događa svakog vikenda,” kaže Gasly.

“Zbog toga ljudi vole MotoGP – dodiruju se, zaista se bore do limita i kad vidite Valentina Rossija i Marca Marqueza da se bore kotač uz kotač – svi to obožavaju.”

“To je dio utrkivanja i mislim da je ljudima uzbudljivo.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3655 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj