F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ferrari agresivan u odabiru guma za Mađarsku

Luka Kolak

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Momčad iz Maranella se odlučila za najagresivniji izbor guma s obzirom na svoj rivale za VN Mađarske koja se vozi zadnjeg vikenda ovog mjeseca.

Dok su Mercedes i Red Bull odabrali sedam setova ultrasoft guma za svoja oba vozača, Ferrari je dao Sebastianu Vettelu devet setova najmekše komponente, dok je Kimi Raikkonen dobio osam setova. Takav izbor je ostavio Vettela i Raikkonena sa smo tri seta soft komponente, te jedan set mediuma za Vettela te dva seta za Raikkonena.

Ali, Ferrari ipak nije najagresivnija momčad po izboru guma. Renault je odabrao deset setova ljubičaste komponente za Carlosa Sainza i Nicu Hulkenberga.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Niki Lauda wapi Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Staza je Monte Carlo za istočno evropsku sirotinju, pa samo gumojedi trebaju tvrđe gume.  29

  4
 2. Alfa Romeo ficola Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Nikad mi se ta staza nije sviđala….  4

  6
 3. Sebastian Vettel 5 Crash Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Samo agresiva… Ne cekat pa copy paste..  4

  1