De Ferran nakon Silverstonea: McLaren je malo napredovao ovog vikenda

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

De Ferran nakon Silverstonea: McLaren je malo napredovao ovog vikenda

Ante Vetma

McLarenov novi sportski direktor Gil De Ferran kaže da je vidio napredak u performansama momčadi na prošloj utrci u Velikoj Britaniji.

“Primijetio sam jednu stvar – svi se maksimalno trude i rade prekovremeno na stazi i u tvornici.”

“Mislim da je ovaj vikend bio mali korak unaprijed što se tiče kompetitivnosti Sredina poretka je na neki način gusta, ali mislim da smo malo bliži našoj najbližoj konkurenciji.”

“Moramo držati glave dolje i ostati fokusirani. Jedino što mi možemo kontrolirati su naše performanse. Moramo nastaviti napredovati.”

Fernando Alonso se u Silverstoneu kvalificirao na 13. poziciju, a u utrci je završio na 8. mjestu. S druge strane, Stoffel Vandoorne je u subotu bio 17., dok je u utrci završio na 11. poziciji.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Crash zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako cijenite što radimo već 7 godina, podržite nas iznosom po volji ovdje.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3655 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Aston Martin nando1 Prikaži

    Baš tako, držati glavu dolje i raditi i šutiti. Sa što manje izjava a pogotovo onih koje šire lažni optimizam. Samo rad , rad i opet rad!    19

    1