Renault sprema novo prednje krilo za Hockenheim

Izdvojeno

Renault je spreman predstaviti novo prednje krilo na svom R.S.18 sljedećeg vikenda na VN Njemačke, a sve u nadi kako bi zadržali četvrto mjesto koje trenutno drže u poretku konstruktora.

Francuska momčad nastavlja s uzlaznom putanjom u svojoj trećoj godini od povratka u Formulu 1 kao tvornička momčad i dosad je skupila više bodova nego tijekom cijele prošle sezone.

Momčad iz Enstonea ima 19 bodova prednosti u odnosu na petoplasirani Haas, a blizu njih su i Force India te McLaren.

Novi će dijelovi na Hockenheimu po prvi puta biti testirani na slobodnim treninzima tijekom petka. Renaultov tehnički direktor Nick Chester je izjavio:

“Novo krilo izgleda malo drugačije na području zakrilaca i vrha nosa. Također ima i malo drugačije karakteristike. Promijenit će nagib pri ulasku u srednje brze i brze zavoje. Ovo će biti zanimljiv test za nas.”

“Nadamo se da će nam donijeti bolje performanse. Obično kada mijenjaš prednje krilo nisi siguran kakvo će biti prije nego ga testiraš.”

Chester je dodao kako će ovo biti Renaultova posljednja promjena prednjeg kraja bolida prije novih pravila koja dolaze sljedeće sezone.

“Ovo će vjerojatno biti zadnja nadogradnja prednjeg kraja bolida ove godine zbog vremena koje nam je ostalo. Do trenutka kad ga razvijete i napravite, bit će kasno za novo uvođenje. Moglo bi biti nekih manjih promjena, ali ne i novo krilo.”


Odgovor

8 komentara

  1. Sebastian Vettel 5
    The Stig Prikaži

    Da li ce to krilo doneti 70 do 80 PS ili nece ?



    2
    -16

    18
  2. Sebastian Vettel 5
    The Stig Prikaži

    Mislim na obecanja koja daju vec par sezona kao i McL . Ne mislim nista lose ali sam licno ocekivao da ce moci da se nose sa top momcadi .


    0
    -32

    32

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.