F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Gaslyju dosta “us*anih kazni”

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pierre Gasly kaže da mu je dosta “usranih kazni” u Formuli 1 nakon što mu je FIA poklonila 5 dodatnih sekundi na završno vrijeme zbog čega je izgubio deseto mjesto.

Podsjećamo, Toro Rossov vozač se u posljednjim krugovima borio sa Sergijom Perezom tijekom čega je došlo do kontakta, a suci su procijenili da je Gasly bio krivac za to.

“Pet sekundi kazne, smiješno,” napisao je Gasly nakon utrke.

“Svakog vikenda vidimo dodire koji prolaze bez kazne, to je dio utrkivanja i to čini stvari uzbudljivima! Bitka je bila bliska, uživao sam. Pustite nas da se utrkujemo i prekinite ovo sranje s kaznama! Nastavit ću se boriti.”

Perez je podržao suce i rekao da je ostavio dovoljno mjesta Gaslyju:

“Gasly me izgurao sa staze. Dao sam mu dovoljno mjesta, ali to nije bilo dosta. Svejedno smo se dotaknuli i izgubio sam mjesto,” kaže Perez.

“Vjerujem da je to bio nekorektan potez. Drago mi je da je FIA poduzela mjere za kažnjavanje Gaslyja zbog čega sam dobio svoj 1 bod natrag.”

Podrži nas

Naši zadnji Donatori su: 1883 i Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3360 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Ne znam. Nisam za kaznjavanje ali opet sa druge strane ako nema kazni mnogi vozaci bi se poceli ponasati kao Verstapen koji i ovako ne dobije kaznu i onda smo opet svi bjesni. Treba to nekako vise regulirati jer postaje sve veci problem    10

    2