F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Stroll i Sirotkin o katastrofalnim kvalifikacijama

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Sramotne kvalifikacije za momčad Williamsa na domaćoj utrci. Sergej Sirotkin kvalificirao se na 18. mjesto, a Lance Stroll nije ni uspio zabilježiti vrijeme nakon što je završio u šljunku u prvom brzom krugu. Kanađanin je izazvao crvenu zastavu, a nakon nje je slično izlijetanje imao i njegov kolega. Rus se uspio vratiti u boks i na kraju zabilježiti najsporije vrijeme kvalifikacija za VN Velike Britanije.

Momčad je potvrdila da će oba vozača utrku startati iz pit lanea nakon promjena na bolidima.

Lance Stroll

“Napravio sam sve isto kao i tijekom cijelog vikenda dolazeći u šesti zavoj, ali bolid je samo otišao, vrlo agresivno. Stabilnost bolida nas muči cijele sezone. Bolid je nepredvidljiv, moramo detaljnije proučite ove probleme. Bilo je čudno koliko je bio agresivan, a ja sam šokiran koliko se iznenada to desilo. Nakon toga sam se našao u šljunku i nisam mogao ništa napraviti.”

Sergej Sirotkin

“Razočaravajuć dan. Napredak u momčadi je vidljiv, uspjeli smo posložiti neke stvari u određenim uvjetima i izvući brzinu iz bolida. U kvalifikacijama smo imali najgoru moguću stazu i uvjete. Vremenski nam uvjeti nisu odgovarali.”

“Znali smo da uvjeti neće biti idealni. Teško je pronaći pravi balans u zavojima. Lance i ja smo se izvrtjeli, ali to je dio priče. Ovog vikenda, čak i sa savršenim krugom, svejedno bi nam falilo šest desetinki za Q2. To je vjerojatno ono što nas najviše razočarava.”

Podrži nas

Naši zadnji donatori su: 27Ferrari28 i Grah0.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

HrvatskiEnglish