F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Ecclestone ne isključuje povratak VN Indije

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Indije

Bernie Ecclestone ne odbacuje ideju povratka VN Indije u bliskoj mogućnosti, iako je proteklog tjedna iz izvora bliskog promotoru utrke došla informacija kako je zbog financijskih i birokratskih razloga to gotovo nemoguće.

“Izjave za javnost kažu da su pregovori u tijeku, ali mislim da nitko ne očekuje da se ova utrka vrati u bližoj budućnosti,” rekao je izvor za lokalne novine.

Međutim, Bernie Ecclestone ima neke druge ideje. On je za Indijski Telegraph izjavio da bi bio sretan ako se to dogodi.

“Nadam se da ćemo imati utrku u Indiji iduće godine. Čekam promotore da mi se jave.”

Provizorni kalendar za iduću godinu već ima 21 utrku i nagađa se da je Ecclestone pod velikim pritiskom da smanji taj broj na 20.

“Učinit ćemo sve što je potrebno da se Indija vrati.”

Koliko u ovome ima istine i sprema li se Indija zaista na povratak u F1 kalendar – to ćemo tek vidjeti. Međutim, ne treba isključiti niti opciju da Bernie Ecclestone daje ove izjave u nadi da promotori utrke u Monzi uz svoj jutarnji macchiato čitaju Indijski Telegraph pa će pod prijetnjom povratka VN Indije možda pružiti bolje uvjete Ecclestoneu za utrku u Monzi koja je također pod upitnikom.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3322 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj