Alonso: McLaren se nije konzultirao sa mnom oko promjena u vodstvu

Izdvojeno

Crankshaft

Prije 6 godina 2 min 3 komentara

Nakon medijskih naslova koji se dotiču teme da se vodstvo McLarena konzultiralo sa svojim vozačima oko restrukturiranja menadžmenta i dovođenja novih ljudi, o čemu je pričao izvršni direktor Zak Brown, oglasio se i jedan od tih vozača, Fernando Alonso, koji priča nešto drugačiju priču.

Na pitanje o ulozi koju je imao u tim promjenama, Španjolac je medijima u Silverstoneu rekao:

“Ja samo vozim bolide. Ako Zak misli da sada postoje druge osobe koje rade različite poslove u momčadi, to je zato što on smatra da je tako najbolje. Vjerujem mu 100 %, vjerovao sam i Ericu 100 %, uvijek vjerujem šefovima jer oni su ti koji imaju sve informacije.”

“Nisu se konzultirali sa mnom, bio sam informiran o svim promjenama i svim novim mogućnostima, kao što je Stoffel potvrdio.”

“Očigledno je da imam više iskustva s Andreom nego Zak koji ga poznaje samo jednu godinu. Želio je moje mišljenje i želio je znati što mislim o Gilu. Međutim, on ga zna 20 godina, a ja ga znam jednu godinu, tako da on zna puno više od mene kada je riječ o mogućnostima i scenarijima koje Gil može učiniti.”

“Potpuno vjerujem kakva god odluka da je, najvažnija stvar je poboljšati bolid i biti kompetitivniji, nadam se da ćemo od ovog vikenda vidjeti korak prema naprijed”, zaključio je McLarenov vozač.


Odgovor

3 komentara

  1. Aston Martin
    nando1 Prikaži

    Alonso je nepopravljivi optimist i to je svakako ok. Ali realnost je nešto sasvim drugo a to se vidi i po prvom treningu danas , Mclaren više nije ni u sredini poretka nego skoro pa na dnu ! Teška vremena prijatelju moj ….



    17
    15

    2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.