F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso: McLaren se nije konzultirao sa mnom oko promjena u vodstvu

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon medijskih naslova koji se dotiču teme da se vodstvo McLarena konzultiralo sa svojim vozačima oko restrukturiranja menadžmenta i dovođenja novih ljudi, o čemu je pričao izvršni direktor Zak Brown, oglasio se i jedan od tih vozača, Fernando Alonso, koji priča nešto drugačiju priču.

Na pitanje o ulozi koju je imao u tim promjenama, Španjolac je medijima u Silverstoneu rekao:

“Ja samo vozim bolide. Ako Zak misli da sada postoje druge osobe koje rade različite poslove u momčadi, to je zato što on smatra da je tako najbolje. Vjerujem mu 100 %, vjerovao sam i Ericu 100 %, uvijek vjerujem šefovima jer oni su ti koji imaju sve informacije.”

“Nisu se konzultirali sa mnom, bio sam informiran o svim promjenama i svim novim mogućnostima, kao što je Stoffel potvrdio.”

“Očigledno je da imam više iskustva s Andreom nego Zak koji ga poznaje samo jednu godinu. Želio je moje mišljenje i želio je znati što mislim o Gilu. Međutim, on ga zna 20 godina, a ja ga znam jednu godinu, tako da on zna puno više od mene kada je riječ o mogućnostima i scenarijima koje Gil može učiniti.”

“Potpuno vjerujem kakva god odluka da je, najvažnija stvar je poboljšati bolid i biti kompetitivniji, nadam se da ćemo od ovog vikenda vidjeti korak prema naprijed”, zaključio je McLarenov vozač.

Podrži nas

Naši zadnji Donatori su: 1883 i Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Aston Martin nando1 Prikaži

    Alonso je nepopravljivi optimist i to je svakako ok. Ali realnost je nešto sasvim drugo a to se vidi i po prvom treningu danas , Mclaren više nije ni u sredini poretka nego skoro pa na dnu ! Teška vremena prijatelju moj ….    17

    2