F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Kviz o VN Velike Britanije

Nikola Klobučarić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nemojte propustiti

Svoje rezultate napišite u komentare.

Podrži nas

Naš zadnji donator je:   HarKl.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Nikola Klobučarić
Pulsmedia autor
402 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

21 komentara

 1. Formula1 f1zd Prikaži

  Samo 7.
  A temu sam pisao :prcnjau:  2

  0
 2. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Austriju sam razvalio zahvaljujući dugom prekidu u održavanju, a ovo laka katastrofa 3/10.  2

  0
 3. Ferrari racer 29 Prikaži

  Vrlo dobrih 4/10
  Fenomenalno krenuo..Na prvoj polovici imao već 4 pogođena, no onda su ulazak dvije dosadne muhe u sobu, nepodnošljiva sparina , neočekivani poraz Petre Kvitove i pregrijavanje laptopa doveli do toga da sam totalno izgubio koncetraciju zbog čega do kraja više nisam mogao ništa nabosti, pardon, točno odgovoriti… :)
  Sad znam da za veći uspjeh u ovim kvizovima trebam specifične, točno kontrolirane uvjete.. jel ima netko kakve veze u međunarodnoj svemirskoj agenciji?? ;)  10

  0
  • David Croft Frantic Donator Prikaži

   @Racer
   Ti ko Hamilton ove sezone
   Sve mora biti pod konac da bi pobijedio.
   Čim nešto malčice ne štima, odmah nastupa blijedo izdanje (za njegove standarde) i nakon toga žalopojke jer su raspored planeta i mjesečeva mijena bili pogrešni.   6

   1
   • Ferrari racer 29 Prikaži

    Oooo da.. mjesečevo gibanje i izmjena faza su stvarno za*ebana stvar i taj se utjecaj na psihu i koncetraciju ne smije izostavit.. :D
    i da.. u potpunosti se slažem da se Ham često žali, čak i u trenucima kad vodi u utrci jer, razumijem ga, nikad se ne zna kad će nastupiti VSC ili krepnuti koji mercov bolid ;)
    no, umjesto da se vadi na raspored planeta i te stvari, bolje bi mu bilo da si namakne neki praznovjerni običaj.. recimo, Cruyff je običavao udariti svog vratara u trbuh prije meča..
    mislim da se Bottas na tako nešto od Hama ne bi bunio.. ni najmanje.. xd


    0

    0
 4. Lewis Hamilton smr201 Prikaži

  2/10 teški debakl :D  3

  0
 5. Alfa Romeo lancista k2.0 Prikaži

  5/10 napredujem… hahaha  4

  0
 6. Fernando Alonso Lovro Andraka urednik Prikaži

  S obzirom na to koliko sam bio siguran u svoje odgovore, odličnih 7/10, bilo bi i 8 da se nisam kockao na drugom pitanju (rekoh možda nije najočitiji odgovor, tražim cake gdje ih nema ko Kotiga), ali bitno da je 100% na točno-netočno :mrgreen:  2

  0
 7. Niki Lauda SILVER BULL Prikaži

  7/10 kakav sam ja car?  2

  0
 8. Fernando Alonso 14 alonso05espana Prikaži

  4/10 nikako da uđem u formu  3

  0
HrvatskiEnglish