F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Team radio Raikkonena nakon završetka utrke

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3325 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

9 komentara

 1. Blue Flag BrrZiiii Prikaži

  zahrđala žičana ograda se bolje i življe veseli od kimija  43

  3
 2. hahahahaha…. kimmi sta drugo rec  38

  0
 3. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  Koji lik. Ko da je na sprovodu. ?  2

  31
 4. Mattia Binotto SamoFerrari Prikaži

  Ovo je tuga..neka ide van. Majko Božja?  3

  44
 5. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

  Čovjek je razočaran jer vidi da je mogao pobijediti da ga divljak nije izgurao, a i pitwall Scuderie je razmatrao da li da traže swap Vettela i Kimija, ali su od toga odustali kad su vidjeli da Hamilton ispada. Kimiju su tada javljali da prestane stiskati jer da ih brine motor. Na dva kruga je stao sa smanjivanjem razmaka prema Verstappenu; to je još jedan razlog za biti pissed….  5

  4