F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso starta iz pit lanea nakon stavljanja novih dijelova uoči utrke

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fernando Alonso se za VN Austrije kvalificirao na 14. mjesto, ali je jednu poziciju zaradio nakon kazne za Sauberovog vozača Charlesa Leclerca. Ipak, danas smo saznali da će Španjolac utrku na Red Bull Ringu startati iz pit lanea nakon što je McLaren njegov MCL33 ‘povukao’ iz uvjeta parc fermea.

Drugim riječima, Međunarodna automobilistička federacija je danas potvrdila da je momčad na Alonsov jednosjed odlučila staviti drugačiju specifikaciju prednjeg krila te treći MGU-K (vjerojatno nova Renaultova specifikacija).

Kao rezultat ovih promjena i kršenja uvjeta parc fermea, Fernando će VN Austrije startati iz pit lanea.

Podrži nas

Naši zadnji Donatori su: 1883 i Jester.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

  1. Kimi Raikkonen zoka Prikaži

    Alonso prešo igricu    9

    1