Grosjean ponosan što se uspio kvalificirati između Red Bullovih vozača

Vijesti

Romain Grosjean zabilježio je šesto najbrže vrijeme na današnjim kvalifikacijama za VN Austrije na Red Bull Ringu. Francuz je ponosan zbog toga što je uspio razdvojiti Red Bullove vozače.

“Jako dobre kvalifikacije. Lijepo je što još uvijek znam kako se vozi. Napravili smo odličan posao na set upu bolida i tempo je sve bolji. Jako sam sretan što smo u Q3 ušli koristeći samo jedan set guma u Q2. To je značilo da smo se mogli nešto više zabavljati u Q3,” rekao je Grosjean

“Ostale momčadi su brže, ali jako sam ponosan što sam se kvalificirao između dva Red Bulla, i sretan sam što je Kevin završio osmi. Imamo oba bolida u deset najboljih za sutrašnju utrku i nadam se da ćemo stići do nekih bodova.”

Momčadski kolega Magnussen je dodao:

“Mislim da je momčad danas napravila jako dobar posao s bolidom. Romain je odveo jako dobar krug i brzi smo cijeli dan. Mislim da su šesto i osmo mjesto dobre pozicije za utrku.”

“Vidjet ćemo kako će proći utrka. Imali smo dobar tempo u simulaciji utrke tijekom drugog treninga. Uzet ćemo ono što će nam se pružiti, ali trebaju nam ti bodovi,” zaključio je Danac.

U međuvremenu je potvrđeno da je Sebastian Vettel kažnjen s tri mjesta na gridu zbog incidenta s Carlosom Sainzom, a to znači da će Grosjean sutra startati kao peti.


Odgovor

2 komentara

  1. Alfa Romeo
    ficola Prikaži

    Bravo Grosijan…ti si danas napravi čudo!



    13
    13

    0
  2. Mattia Binotto
    SamoFerrari Prikaži

    E još da si tako cijele sezone..


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.