F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Leclercu kazna od pet mjesta zbog promjene mjenjača

Luka Kolak

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Charles Leclerc će dobiti kaznu od pet mjesta pomicanja na gridu na VN Austrije nakon što je momčad u njegov bolid morala staviti novi mjenjač.

Leclerc se zaustavio na kraju posljednjeg treninga između prvog i drugog zavoja nakon problema, dok je trening završio na 10. mjestu. Kako je potrebno staviti novi mjenjač, Leclerc će dobiti kaznu od pet mjesta pomicanja na gridu zbog toga je mjenjač zamijenjen, a nije se koristio šest uzastopnih utrka.

Šef momčadi Saubera Frederic Vasseur vjeruje kako će zamjena biti napravljena prije početka kvalifikacija.

“Trebao bi biti na stazi osim ako ne bude nenadanih problema,” rekao je.

Max Verstappen je također stao na stazi tijekom zadnje treninga zbog problema s turbom.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Kolak
Pulsmedia autor
302 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

  1. Michael Schumacher VRSV546 Prikaži

    Jedini nacin da ericson ispred njega starta    1

    2