11 Mađarska – live chat
11 Mađarska – live chat

Pirelli odabrao gume za VN Italije

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Pirelli odabrao gume za VN Italije

Crankshaft

Ekskluzivni dobavljač guma za Formulu 1 je odabrao mješavine koje će vozači i momčadi imati na raspolaganju na VN Italije. Radi se o medium, soft i supersoft opciji.

Kao što je uobičajeno i sportskim pravilnikom definirano, momčadi će jedan set najmekše mješavine morati sačuvati za treću kvalifikacijsku rundu, a to je supersoft. Oni koji se kvalificiraju u Q3, moći će ju koristiti, dok će ostalih 10 vozača taj set imati sačuvan za utrku.

Isto tako, momčadi moraju sačuvati jedan set preostale dvije mješavine (srednje tvrda i mekana opcija) za utrku, od kojih samo jedna mora biti iskorištena u jednom stintu.

Trkaći vikend u Italiji na rasporedu je od 31. kolovoza do 2. rujna.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Maurich

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9192 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas na PayPal:
5€ 10€ 20€ ili na R.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj