Renault bi se nakon dobrih ovogodišnjih rezultata ranije mogao prebaciti na projekt za 2019.

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Renault bi se nakon dobrih ovogodišnjih rezultata ranije mogao prebaciti na projekt za 2019.

Crankshaft

Renault trenutno drži četvrto mjesto konstruktorskog poretka sa 62 boda. McLaren ima 22 boda manje, ali forma ekipe iz Wokinga predmet je velikih rasprava posljednjih tjedana. Sljedeći suparnik, Force India koja je protekle dvije godine uživala u statusu ‘best of the rest’, zasad ima tek 28 bodova, što ekipu iz Enstonea stavlja u dobru poziciju za nastavak sezone.

Naravno, treće mjesto je nedostižno, a ako Francuzi nastave s ovakvim partijama, velike su šanse da će dosta rano teoretski osigurati četvrtu poziciju konstruktorskog poretka, njihov najbolji rezultat od povratka 2016., što znači da će se inženjeri u Enstoneu i Viryju ranije moći prebaciti na bolid za 2019.

“Uglavnom se radi o osiguravanju četvrtog mjesta u prvenstvu”, rekao je Renaultov direktor Cyril Abiteboul. “Međutim, nisam siguran s kim ćemo se boriti da bismo to ostvarili. Možda Haas, ili Force India? McLaren bi se mogao vratiti.”

“Nije jasno, ali to moramo pratiti, jer ako nemamo jasnog protivnika, to znači da možemo imati lakši kraj sezone. A to može značiti da fokus brzo možemo prebaciti na sljedeću godinu, što mora biti sljedeća prilika kako bismo napravili pomak u poretku.”

Dodao je da su nedavne nadogradnje popravile Renaultov tempo u utrci.

“Nismo prestignuti za cijeli krug kao u Kanadi. Bili smo sekundu sporiji od vodećih, dok smo prethodno bili dvije sekunde od pole positiona.”

“Pokazali smo da je naš tempo u utrci sasvim pristojan, a to se podudara s nekim poboljšanjima koja smo pripremili na bolidu, a koja su najviše bila usmjerena na popravljanje tempa u utrci.”

“Moramo razumjeti posljedice koje su ove nadogradnje mogle imati na kvalifikacijski tempo, te vidjeti možemo li te probleme savladati već sljedećeg tjedna u Austriji”, zaključio je Francuz.

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Više o temi: #Abiteboul#Renault

Komentiraj

1 komentar

  1. Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

    Jedva čekam da vidim taj novi MGU-K na djelu.    2

    0