Aero promjene za 2019. trebale bi biti prihvaćene idućeg tjedna

Luka Kolak

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Aero promjene za 2019. trebale bi biti prihvaćene idućeg tjedna

Luka Kolak

Ross Brawn je potvrdio kako su pravila vezana uz aerodinamiku za sljedeću sezonu napokon prihvaćena od strane momčadi te da će biti potpisane na sljedećom sastanku Strateške grupe zakazanom za sljedeću srijedu.

Iako je koncept pojednostavljivanja krila i kočionih kanala, koji bi pomogao pri pretjecanju trebao biti donesen do 30. travnja do kada je bio rok, dodatna istraživanja su otkrila neke “rupe” koje su se trebale zakrpati. To je dovelo do diskusije s tehničkim direktorima momčadi, te su pojedinosti dogovorene na sastanku radne skupine prošlog tjedna. Na šefovima momčadi je sada sada zapečatiti finalnu verziju na sastanku Strateške grupe.

“Momčadi su željele znati što se događa i mislim kako su svi surađivali,” rekao je Brawn.

“Trebalo je dodati još neke stvari što je i napravljeno. Mislim da svako razumije da ne trebamo neizvjesnost. Koliko ja znam, sve je riješeno i trebali bi biti u dobroj stanju.”

Brawn je napomenuo kako promjene za 2019. neće biti korisne u doprinosu za veće promjene koje se planiraju za 2021., već da će to također biti test kooperativnosti između momčadi, FIA-e i grupe inženjera od strane F1 da istražuju nove ideje.

“Mislim da će to biti koristan uvid u osiguranje da idemo u dobrom smjeru,” dodao je.

“Mišljenja sam kako će to doprinijeti samo po sebi, ali i dati nam bolje povratne informacije za koncepte koje guramo kako bi bolidi bili što bolji.”

Brawn je potvrdio kako će na sljedećem sastanku Strateške grupe šefovi momčadi raspravljati o detaljima oko promjena za 2021. Williamsov tehnički direktor, Paddy Lowe, jedan od zagovornika promjena za sljedeću sezonu, priznao je kako je ispravljanje detalja bio kompliciran proces.

“Mislim da je sada sve u redu,” rekao je Lowe.

“Vjerujem da će pravila biti predložena Strateškoj grupi 4. srpnja. Svi su napravili puno posla kako bi to sve spojili i definirali. Sada možemo samo nastaviti s tim.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9337 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Luka Kolak
Pulsmedia autor
333 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Niki Lauda wapi Donator Prikaži

    Brawn – ne Brown    5

    0