F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Jean Todt: Nećemo zabraniti reklamiranje alkohola u Formuli 1!

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Martini

Martini

Predsjednik FIA-e, Jean Todt, odbacio je mogućnost zabrane reklamiranja alkoholnih pića u Formuli 1. Naime, tijekom Vn Monaka, grupacija Eurocare je izjavila kako je reklamiranje i prisutnost alkohola u Formuli 1 pretjerana.

“Pozivamo nadležna tijela u Formuli 1 da spriječe reklamiranje alkohola u Formuli 1.”

No, Jean Todt je danas za australsku televiziju ABC izjavio da on ne može zabraniti reklamiranje alkohola u Formuli 1.

“Oglašavanje alkoholnih pića u Formuli 1 nije povezano s FIA-om. Ja sam potpuno protiv pića i vožnje, zagovaram to, ali svaka zemlja mora imati svoje stajalište po tom pitanju. Ne možete zabraniti reklamiranje alkohola, to nije moguće. No zato možete educirati ljude da piće i vožnja ne idu zajedno.”

“Pozvao sam proizvođače alkoholnih pića da organiziraju i financiraju poduku ljudi zašto ne bi smjeli voziti kada piju. Radimo na tome jer znamo da je to iznimno važna tema.”

Slažete li se sa tužilačkom grupom ili se slažete sa Jean Todtom?

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

14 komentara

 1. F1puls David Vidović novinar Prikaži

  Ja ne vidim kako bi reklama Martinija na Williamsu navela nekoga da ode u kafanu, ubije se i sjedne za volan.

  Gluposti…


  0

  0
 2. Charles Leclerc 16 senna66 Donator Prikaži

  Trebali bi vratiti brendove duhanskih proizvoda. Marlboro, West i Camel krasili su bolide u onim boljim vremenima F1, nije mi jasno zašto su ih ukinuli. Takve stvari i dan danas pamte svi fanovi, pa čak i šire. Logičnije bi onda bilo da su njih ostavili, a ukinuli reklame alkohola, jer vožnja i alkohol ne idu zajedno. Makar meni to ne smeta. Sviđaju mi se liverije Williamsa, ako je neko glup da sada zbog toga pije i sjedne za volan nije kriva formula 1. Takvih bisera imamo pregršt i ne vjerujem da bi ukidanje sponzorstva alkoholnih pića išta pomogla.


  0

  0
 3. Pirelli Hard Monty Prikaži

  Najprije gospodo moja,napravite da Formula1 bude vrh oktanskog sporta a potom po bolidima pišite što želite.


  0

  0
 4. Kimi Raikkonen 7 Ciki-F1 Prikaži

  A Kimi sretan.


  0

  0
 5. Mclaren raca Prikaži

  McLaren je na vrijeme uključio u kampanju protiv jakih cigareta te je maknuo iz oznake MP4 naziv Marlboro i prešao na lakši West sa manje katrana, a kad se sjetim da smo reklamirali Yardley kozmetiku i bili prvaci


  0

  0
 6. Emerson Fittipaldi diesel Prikaži

  To Jean, nedaj da nam i to oduzmu, tetkice dosadne.


  0

  0