F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Dodana treća DRS zona u Austriji

Luka Kolak

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Kako je FIA otkrila, na Red Bull Ringu ćemo također vidjeti jednu dodatnu DRS zonu ove sezone.

Šefovi utrka ove godine eksperimentiraju s brojem DRS zona na stazama, a sve u svrhu kako bi se pomoglo vozačima oko problema zvan pretjecanje drugih bolida. Za ovaj vikend, dodatna DRS zona je dodana nakon prvog zavoja što bi trebalo omogućiti bolidima da budu bliže jedan drugome prije jakog kočenja u zavoj 3.

Direktor F1 utrka Charlie Whiting je rekao:

“Dodali smo jednu DRS zonu u Austriji. Imamo tri detektirajuće točke, tri aktivacijske točke te će nova biti između prvog i trećeg zavoja.”

Staza u Austriji je inače imala dvije DRS zone – jedna koja je bila nakon trećeg zavoja te jednu na samoj startnoj/ciljnoj ravnini.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Luka Kolak
Pulsmedia autor
302 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Sebastian Vettel 5 ForzaFerrari1204 Prikaži

    Pola staze pod DRSom….


    0

    0