Bottas: Ferrari je namjerno bio spor

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Bottas: Ferrari je namjerno bio spor

Ante Vetma

Valtteri Bottas vjeruje da je Ferrari jučer na prva dva slobodna treninga krio svoju pravu brzinu. Podsjetimo, Mercedes je jučer na kraju dana bio više od 8 desetinki ispred svojih prvih rivala, a Bottas je pritom na 2. treningu napravio samo 7 krugova zbog curenja vode.

Ipak, kaže da su izgledali kompetitivno tijekom oba treninga:

“Lewis je odradio jako dobar krug na 2. slobodnom treningu. Mislim da ćemo biti kompetitivni.”

“No, već smo vidjeli da Ferrari petkom skriva svoju brzinu. Mislim da to opet rade, tako da ćemo pričekati sutra i utrku u nedjelju.”

Sebastian Vettel vjeruje da Ferrari trenutno malo zaostaje u simulaciji jednog brzog kruga, ali vjeruje da će biti puno bliže u kvalifikacijama:

“Mislim da je poanta u razumijevanju što bolid treba i što ja moram napraviti s bolidom. Stvari se nisu poklopile u jednom brzom krugu, nisam složio sjajne krugove pa nisam previše zabrinut zbog performansi u jednom krugu.”

“Inače možemo ubrzati u kvalifikacijama. Za večeras moram shvatiti što trebam raditi s bolidom i što možemo napraviti povrh toga da ubrzamo bolid. Onda bismo trebali biti u redu.”

Vettel kaže da je bolji osjećaj imao tijekom simulacije utrke.

“Čini se da sam se malo mučio jučer na 1. i 2. treningu. Stvari su počele sjedati na svoje mjesto tijekom simulacije utrke s više uzastopnih krugova. Vidjet ćemo.”

“Osjećam da bolid ima potencijala, definitivno je tu, ali nisam ga uspio uhvatiti. Nadam se da možemo pronaći brzinu i moram se dobro naspavati pa ćemo biti ok,” rekao je Vettel sinoć.

Podrži nas

Zadnji donatori:
fortmer
zekohonda

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9401 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3776 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

4 komentara

  1. Blue Flag BrrZiiii Prikaži

    ne bih rekao…slušajući makšu kod luia, čini mi se da zvuči bolje-zdravije od starog motora…bolji zvuk>bolja makša bar meni tako to nekako. ali kiša je moguća…pa da vidimo maheri kome majka crnu vunu prede    5

    4