F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Hartley će krenuti sa začelja zbog problema s motorom

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Brendon Hartley će za sutrašnji start utrke u Francuskoj imati kaznu zbog novih komponenti pogonske jedinice pa će krenuti s posljednje pozicije.

Toro Rosso je javio svom vozaču da zaustavi svoj bolid pred kraj 2. slobodnog treninga jučer i preplašili su se da će biti potrebno promijeniti motor, što se sad obistinilo.

Honda je potvrdila da su montirali novi motor s unutrašnjim izgaranjem, MGU-H, turbopunjač, MGU-K, kontrolnu elektroniku i bateriju.

Po sportskom pravilniku vozač gubi 10 mjesta za prvi novi element van dozvoljene granice, a za svaki idući element po 5 mjesta, što za Hartleya znači ukupno 35 mjesta.

Iz Honde kažu da su stari motor poslali u Japan na detaljno istraživanje.

U međuvremenu, FIA je potvrdila da je zamjenska šasija za Marcusa Ericssona u redu i dali su zeleno svjetlo za nastup na posljednjem slobodnom treningu koji je upravo u tijeku.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3310 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

6 komentara

 1. Začudo, niti jedan komentar.  2

  2
 2. Aston Martin nando1 Prikaži

  Poznato od prošle godine .  4

  2
 3. Sretno RB sa Hondom…pa nikad kraja…jooooj hahahahaha  2

  2
 4. Razlog kvara je proslotjedni crash s strollom,mogli ste to nadodati….
  Mislili su ostaviti motor i vidjeti dal ce biti sve u redu..jbg,desava se :)  3

  0