F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Horner: Mi nećemo ograničavati Hondu u dizajnu motora

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Red Bullov šef Christian Horner kaže da njegova momčad neće postavljati ograničenja Hondi prilikom dizajniranja pogonske jedinice, kao što je to radio McLaren.

“Renault je sada u situaciji gdje imaju drukčije prioritete, imaju svoju ekipu,” kaže Horner.

“Mislim da svi možemo vidjeti napredak Honde. U posljednjih devet mjeseci su se tamo dogodile određene promjene. Za nas je ovo apsolutno ispravan partner.”

“Naša mantra će biti – idite i napravite najbolje što možete, a mi vam nećemo davati nikakve limite što se tiče pakiranja. Mi ćemo ga uspjeti spakirati.”

“Oni imaju neke talentirane ljude koje su zaposlili, rade s nekim stručnjacima.”

Iako McLarenovo partnerstvo s Hondom nije bilo uspješno, Horner kaže da je rizik prilikom suradnje s njima vrlo malen.

“Više smo zainteresirani za potencijalni dobitak [nego za rizik]. Očigledno, McLarenovo iskustvo s njima je McLarenovo iskustvo. Možete vidjeti da njima ne ide puno bolje otkad su promijenili dobavljača motora. Za nas je ovo najbolja odluka obzirom na ono što imamo trenutno i ono što nas čeka.”

“Ova odluka je donesena na temelju inženjerskih procjena. Ovo ne najbolji način da budemo kompetitivni i stignemo Mercedes i Ferrari. Zaista iskreno vjerujemo da je ovo najbolji put,” zaključuje Horner.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3318 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Mclaren luke flywalker Donator Prikaži

  Sad ulizivanje a ako ne bude rezultata onda će pljuvati i po hondi.  19

  1
 2. Aston Martin nando1 Prikaži

  Čekaj dok počne nova sezona . Zaboravte na vrh!  8

  9
 3. Ferrari sisavac Donator Prikaži

  Naša mantra će biti – idite i napravite najbolje što možete, a mi vam nećemo davati nikakve limite što se tiče pakiranja. Mi ćemo ga uspjeti spakirati.

  spakirat ćete vi znaš kaj ako neće biti kako treba. :D :D  8

  3
 4. Blue Flag dFixxx3r Prikaži

  Ja bi Reko da će Honda proradit  12

  2
 5. Fernando Alonso Alonso king Prikaži

  Pa nebi ih ni Mclaren ogranicavao da nisu dosli u Jerez i odradili 10 krugova u 4 dana s monstruoznim zaostatkom od 20 sekundi i da nisu prosipali sve moguce bodove (koji su doduse bili 8.-10. mjesto)…Honda i Mclaren jednostavno nisu funkcionirali. Honda tjera svoju kulturu i uletili su u sport bez ikakve pripreme, a Mclaren u laganom padu od 2013. i s ogromnom zeljom odma pobjediti, a to ne ide zajedno. Red Bull pak ima vjere u Hondu zbog ovogodisnjih performansi, ali vidit cemo sto ce biti ako se vec u Australiji netko tipa Renault ili Mclaren kvalificira ispred njih.  8

  7
 6. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  Fakat RB ofanziva protiv McL.
  Nešto se valja iza brda?  1

  0