F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Wolff: Hamilton je želio promjenu guma

Marko Rakić

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Toto Wolff je danas na twitteru objavio kako je drugi ulazak u boks za Vn Monaka bila želja Lewisa Hamiltona. Na kraju utrke se nije doimalo tako, jer je Lewis bio prilično ljut, što se moglo vidjeti i na timskom radiju kada je zamolio da mu s pitwalla više ništa ne govore. Toto kaže da je ova pogreška i dalje na leđima Mercedesa, ali je želio raščistiti situaciju s medijima.

“Rekli smo mu da ostane vani, na što je Lewis rekao da to nije dobro te da su gume izgubile temperaturu. Imali smo jednu sekundu za reakciju, i to kombinirano s lošim informacijama o njegovoj prednosti je napravilo pogrešku. To je bio nesretan slučaj.”

“Mislili smo da možemo odraditi pitstop bez ugrožavanja pozicije i osigurati se zbog ostalih vozača koji su uzeli supermekane gume. Nažalost, naši podaci su bili krivi. Iza sigurnosnog automobila vam treba barem 12 sekundi prednost kako bi zadržali poziciju, Nažalost, naš je sustav to krivo procijenio.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Marko Rakić
Pulsmedia autor
1193 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Charles Leclerc reso20 Donator Prikaži

    Zamisli da je tako prošao Vettel, taj bi tražio ostavku cijelog Ferraria


    0

    0