F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Honda: Red Bull neće biti naša tvornička momčad

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon današnje potvrde novog partnerstva i još jedne momčadi klijenta za 2019., Honda tvrdi kako Red Bull sljedeće sezone neće imati status tvorničke momčadi, kao niti Toro Rosso.

“Sa stajališta proizvođača motora nema smisla identificirati ijednu momčad kao tvorničku ili kao kupca, s obzirom na to da nam trenutna pravila nalažu isporuku iste pogonske jedinice svim momčadima”, rekao je Hondin motorsportski šef Masashi Yamamoto.

“Ovaj ugovor stavlja tri strane u jednaku poziciju.”

Yamamoto je dodao da ova vijest neće ‘utjecati na odnos Toro Rossa i Honde’, te na Hondine planove za nastavak ove sezone.

“Odličan je rezultat bilo četvrto mjesto na drugoj utrci, ali nakon toga je bilo nekih uspona i padova. Sezona je jako zanimljiva za navijače, kao i za nas koji radimo u sportu, jer se čini da rezultati ekipa iz sredine poretka ovise o postavkama bolida i karakteristikama staza.”

“Sada radimo na razvoju kao bismo imali nova poboljšanja u borbi za još bolje rezultate u ostatku ove sezone.”

Toro Rosso Honda trenutno drži sedmo mjesto s 19 bodova.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Nigel Mansell The Simpsons Prikaži

  Honda kupuje “Mclaren F1 u stečaju” za 1$ za koju godinu jer ovi sele u Ameriku.
  Kada nakon par godina Honda skonta da im “ne ide” sve prodaju Brawn-u i on ponovo osvaja titulu jer će ostavit rupu u pravilniku za 2026 godinu.
  On nakon toga prodaje Mclarenu jer su oni sada puni para i sad žive “američki san” jer su naravno u americi, pa se i zato san zove američki a ne neki drugi. U toj americi teče med i mlijeko i Zak je navuko hrpe zelenih novčanica, američkih, naravno.
  Pitate se odakle mi ove proročanske misli?
  Zaspo nezgodno na kauču za vrijeme zadnje utrke i tako sav utrnut sanjao svoj san.
  ??  40

  2
 2. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Donator Prikaži

  Eto McLaren ce biti.  4

  2