Steiner: Imamo brzinu za četvrto mjesto

Izdvojeno

Momčad Haasa u posljednje je vrijeme izgubila formu koju su imali na početku sezone, ali šef momčadi Guenther Steiner inzistira da američka momčad još uvijek može završiti na četvrtom mjestu u poretku konstruktora.

To četvrto mjesto trenutno drži Renault koji je ove sezone većinom bio najbrža momčad sredine poretka. Ponajprije zbog grešaka Romaina Grosjeana i nedostatka nadogradnji, Haas se muči u dostizanju francuske momčadi. Međutim, Steiner misli da borba četvrto mjesto još uvijek nije gotova.

“Nikad ne staješ, nikad ne kažeš: ‘Treba nam odmor’, i ne čekaš da ti se posreći,” rekao je Steiner.

“Uvijek dajemo sve od sebe i pokušavamo napraviti najbolji mogući posao. Mislim da smo to pokazali. Kevin je u Kanadi imao problema tijekom petka, ali je u kvalifikacijama bio 11.”

Na pitanje zaslužuje li Haas više sreće, Steiner je odgovorio:

“Ne bih rekao da zaslužujemo, to je malo pretjerano. Željeli bismo je imati. Najčudnije mi je što smo baš mi udarili tog svisca ili kako se već ta životinja zove.”

“Na stazi je 20 bolida i na njoj je svizac. I udarit će naš nos, ne krilo, udarit će nos. Još jedna čudna situacija, ali ponavljam, ne zaslužujemo sreću. Moramo naporno raditi i ona će doći.”

“Nekoliko razočaranja lako prikriju da smo prije nekoliko tjedana bili uvjerljivo četvrti najbrži u Barceloni i tu brzinu nismo izgubili,” zaključuje Steiner.

Haas je trenutno na sedmom mjestu u poretku konstruktora s 19 bodova, a do četvrtoplasiranog Renaulta nedostaje im 37 bodova.


Odgovor

9 komentara

  1. Niki Lauda
    wapi Pretplatnik Prikaži

    Imate brzinu, ali nije brzina sve. Treba imati i vozače i nešto sreće i stratege i….



    9
    8

    1
  2. Sergio Perez
    Ibarac00 Pretplatnik Prikaži

    Sumnjam u Haas, borba za 4. će biti između Renaulta i Force Indije.



    9
    8

    1
  3. Marlboro
    McKruno Donator Prikaži

    Možda još uvijek jesu 4. momčad po brzini ali imaju Groznog. Taj ili ima nekakvi peh ili sam napravi sr.nje i posljedicom toga još nema niti jedan bod. Nema šanse da budu četvrti.



    10
    10

    0
  4. Marlboro
    TurboV8 Prikaži

    Treba izbacit Groznog van i stavit CL i eto vam 4. mjesto



    9
    8

    1
    • Sebastian Vettel 5
      Vettel-Ferrari Donator Prikaži

      Ne znam bi li Leclerc sam bio garancija 4. mjesta, čisto sumnjam bez dobrog razvoja bolida kroz sezonu, ali sam uvjeren da bi Haas s Leclercom zasad imao duplo više bodova, što znači tu negdje kao i McLaren.

      Grosjean im ove sezone donosi više štete već koristi, a već ima finih godina za mirovine (trenutno su od njeg na gridu stariji samo Raikkonen, Alonso i Hamilton), što ne bi bio toliko velik problem, da on bar konkurentne rezultate isporučuje.



      4
      3

      1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.