Bok! F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. Stoga, kako bismo mogli nastaviti raditi ono što radimo od 2015. - molimo da za ovu stranicu onemogućite AdBlock. Hvala :)

Monza želi 9 milijuna dolara popusta

Ante Vetma

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Monza želi 9 milijuna dolara popusta

Ante Vetma

Promotori VN Italije traže drastično smanjenje pristojbi kako bi ta lokacija i dalje ostala u kalendaru Formule 1.

Staza sjeverno od grada Milana je bila u gotovo svakom dosadašnjem kalendaru, a svoju obljetnicu bi trebala proslaviti 2022. godine. Međutim, njihov trenutni ugovor ističe prije toga.

2016. su potpisali trogodišnji ugovor, što znači da će iduća utrka biti posljednja u toj obavezi. Angelo Sticchi Damiani, predsjednik talijanskog automobilskog kluba, je izjavio da oni svakako želi potpisati novi ugovor i zadržati utrku na Monzi.

“Nadam se novom ugovoru za ’20., ’21., ’22., ’23. i ’24. godinu. Nadam se.”

Smanjenje cijene je ključ pregovora. Promotori će za iduću godinu platiti 24 milijuna dolara, a za 2020. godinu žele smanjenje pristojbe na 15 milijuna dolara.

Sticchi Damiani kaže da žele bolji i slobodniji ugovor s Libertyjem od onog kojeg su postigli u prošloj eri s Ecclestoneom.

“Trenutni aranžman je previše… Želimo imati više slobode. Ne samo smanjiti cijenu već i postići veća prava, više domaćinstva, više postotka od sponzora nego što trenutno imamo.”

Iduće godine će se puno pričati o produljenju ugovora za Monzu, ali su u sličnoj situaciji i staze poput Japana, Belgije i Njemačke.

Podrži nas

Zadnji donatori:
Mr.Spaceguy
Senna66

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

Ako vam se sviđa ovo što radimo, podržite nas iznosom po volji na PayPal.

Ante Vetma
Pulsmedia autor
3504 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Prikaži

  nadam se da će se uspjet dogovorit…
  i da će se malo cijena karata snizit. ok, ovo je poprilično naivno s moje strane. :)  9

  2
 2. Mattia Binotto SamoFerrari Prikaži

  Tko profitira od tih 25 milijuna? Ona naborana čudovišta u odijelima ili?  2

  0