Žute zastave više neće svima onemogućavati uporabu DRS-a

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Žute zastave više neće svima onemogućavati uporabu DRS-a

Crankshaft

Međunarodna automobilistička federacija je uoči VN Kanade promijenila proceduru uporabe DRS-a.

Do ovog trenutka su žute zastave na određenim dijelovima mogle automatski onemogućiti korištenje DRS-a na cijeloj stazi, a kao rezultat ovoga događalo se da vozači ostanu bez ove pomoći u kvalifikacijama iako se određeni incident dogodio iza njih.

Momčadi su FIA-u upitale može li se DRS onemogućiti samo na dijelovima staze gdje su žute zastave, a ne na cijeloj stazi. Osim što je dodana i treća DRS zona na stazi Gilles Villeneuve uoči ovog vikenda, direktor utrka Charlie Whiting je ovog jutra izdao novu notu u kojoj pojašnjava da se na ostalim dijelovima staze u tom slučaju može koristiti aerodinamičko pomagalo za pretjecanje.

Podrži nas

Zadnji donatori:
wapi
Vordas
zekohonda

Top donatori:
wapi
Jester
Crash

F1puls autori su dosad napisali 9487 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Sebastian Vettel mzf1 Prikaži

    To je to pokazali su zasto je f1 najbrzi sport. Niti 10 godina koristenja drs-a i vec su skuzili da nema smisla ograniciti drs zbog incidenta dva kilometra dalje. Sto tehnika danas radi…    3

    0