Force India s novim prednjim krilom u Kanadi ili Francuskoj

Crankshaft

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Force India s novim prednjim krilom u Kanadi ili Francuskoj

Crankshaft

Momčad Force Indije polako podiže svoju formu nakon nešto slabijeg starta u sezonu, a sljedeća nova bitna stvar na bolidima Sergija Pereza i Estebana Ocona bit će novo prednje krilo koje će se na VJM11 pojaviti ovog vikenda, ili ipak za dva tjedna na VN Francuske ako ekipa u Montrealu ne bude imala po jedan komad za svakog vozača.

“Mislimo da je krilo sada spremno za utrkivanje, ali jednostavno ih nemamo dovoljno”, rekao je tehnički direktor Andy Green. “Nismo s tim željeli riskirati dok ne budemo nešto imali, što će najkasnije biti na Paul Ricardu.”

Dodao je da je testiranje novog krila prošlo dobro na sezonskom testu u Barceloni.

“Napravili smo dosta testova u Barceloni i pokazalo se da je na dovoljno visokoj razini.”

“Oko Barcelone smo imali dobar korak unaprijed pa smo uvjereni da ćemo s nadogradnjama koje donosimo na Paul Ricard napraviti još jedan pomak.”

Sergio Perez je rekao da momčad mora raditi kompromise s postavkama bolida kako bi se negirali problemi sa stabilnosti stražnjeg kraja. Green dodaje da to nisu jedini problemi s kojima se momčad suočavala ove godine.

“Dio problema je u tome što na početku godine nismo imali bolid koji smo željeli. Checo priča o kompromisima kada je riječ o postavkama, ali mi imamo kompromise i kada je riječ o proizvodnji. Prema tome, bilo je dijelova koje smo stvarno željeli na bolidu, ali nije ih bilo pa smo morali čekati.”

Na pitanje je li se jednostavno radilo o kašnjenjima, Green je odgovorio:

“Radilo se o budžetu.”

Podrži nas

Zadnji donatori:
Vordas
AlkY

Top donatori:
Jester
Crash
wapi

F1puls autori su dosad napisali 9337 vijesti i tekstova. Ako cijenite što radimo svaki dan već 7 godina, podržite nas
💳 kreditnom karticom, PayPalom ili Revolutom.
Više informacija »

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Brawn Gp stefan89 Prikaži

    Nadam se da neće stići McLaren.    1

    1