F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Force India s novim prednjim krilom u Kanadi ili Francuskoj

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Momčad Force Indije polako podiže svoju formu nakon nešto slabijeg starta u sezonu, a sljedeća nova bitna stvar na bolidima Sergija Pereza i Estebana Ocona bit će novo prednje krilo koje će se na VJM11 pojaviti ovog vikenda, ili ipak za dva tjedna na VN Francuske ako ekipa u Montrealu ne bude imala po jedan komad za svakog vozača.

“Mislimo da je krilo sada spremno za utrkivanje, ali jednostavno ih nemamo dovoljno”, rekao je tehnički direktor Andy Green. “Nismo s tim željeli riskirati dok ne budemo nešto imali, što će najkasnije biti na Paul Ricardu.”

Dodao je da je testiranje novog krila prošlo dobro na sezonskom testu u Barceloni.

“Napravili smo dosta testova u Barceloni i pokazalo se da je na dovoljno visokoj razini.”

“Oko Barcelone smo imali dobar korak unaprijed pa smo uvjereni da ćemo s nadogradnjama koje donosimo na Paul Ricard napraviti još jedan pomak.”

Sergio Perez je rekao da momčad mora raditi kompromise s postavkama bolida kako bi se negirali problemi sa stabilnosti stražnjeg kraja. Green dodaje da to nisu jedini problemi s kojima se momčad suočavala ove godine.

“Dio problema je u tome što na početku godine nismo imali bolid koji smo željeli. Checo priča o kompromisima kada je riječ o postavkama, ali mi imamo kompromise i kada je riječ o proizvodnji. Prema tome, bilo je dijelova koje smo stvarno željeli na bolidu, ali nije ih bilo pa smo morali čekati.”

Na pitanje je li se jednostavno radilo o kašnjenjima, Green je odgovorio:

“Radilo se o budžetu.”

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Brawn Gp stefan89 Prikaži

    Nadam se da neće stići McLaren.    1

    1