F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

FIA dodala treću DRS sezonu u Kanadi

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Dosad smo na VN Kanade gledali aktivaciju DRS-a na dvije lokacije, dugačkom pravcu prije posljednje šikane te na startno-ciljnoj ravnini.

Međunarodna automobilistička federacija je odlučila dodati još jednu DRS zonu koja će se nalaziti između zavoja 7 i 8.

Cilj je omogućiti više pretjecanja pa je FIA tako ove godine na tom polju radila nekoliko promjena, u Australiji su dodali još jednu, dok su u Španjolskoj produžili postojeću.

Podrži nas

Naš zadnji Donator je: AlkY.

Najveći donatori: Jester, CrashOverride, wapi

Zajedno smo od veljače 2015. godine. Donirajte i vi iznos po volji na PayPal.

Crankshaft
Pulsmedia autor
642 članaka Više o autoru

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali Pulsmedia portal je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Blue Flag BrrZiiii Prikaži

  najbolje da bez idejna FIA osigura drag utrke….i donese još pregršt birokratskih kazni….i sudaca….i birokratskom represijom i oduzimanjem bodova osigura prvaka za zelenim stolom?…hmmm…zar baš posvuda se mora instalirati ideologija koja nikad nije polučila nijedan koristan rezultat?…ide to u sve gorem smjeru. odkad su tehnički pravilnici postali kontra produktivni od utrkivanja?  7

  4
 2. Sebastian Vettel 5 Crash Donator Prikaži

  Ajmo jos pomoc najmocnijoj masini na gridu..  8

  3
 3. Michael Schumacher VRSV546 Prikaži

  FIA zeli do 2021 izbaciti drs, zato se sad dodavaju drs zone, logicno


  0

  1
  • Niki Lauda wapi Donator Prikaži

   FIA želi smanjiti troškove, zato će sada za 2019, 2020 raditi potpuno novu aerodinamiku i dvije specifikacije motora u isto vrijeme. Vrlo inteligentno. Stvarno – da bi dobio FIA jaknu moraš izvaditi mozak i pohraniti ga u staklenku.   13

   0
  • Sebastian Vettel 5 Pastor Prikaži

   Ovo dodavanje DRS zona ima veze sa trenutnim bolidima, i nema nikakve veze sa 2021. godinom.
   Normalno da je logično za ove bolide dodati dodatnu DRS zonu na stazama gdje je teško prestizati. Takvi su trenutni bolidi, imaju DRS, i svejedno ga koriste. A ako je malo dvije DRS zone za neku stazu, neka dodaju još. Monako bi bio puno bolji da su dodali DRS zonu u tunelu.

   Naravno, ako riješe novim pravilima praćenje bolida, možda mogu i ukinuti DRS potpuno. Ali to nema veze sa trenutnim bolidima.   3

   0